El censor Juliana còmplice del mentider Borrell

516

Una de les estrelles, que no estels, del diari espanyol “La  Vanguardia”, el censor Enric Juliana, és còmplice del mentider Josep Borrell.

1. El ministre espanyol afirma que un diputat republicà l’ha escopit en el Congreso de los Diputados on està prohibit parlar en català i escopir. El periodista espanyol va afirmar un dia en les xarxes socials que l’autor d’aquests Contrapunts tenis bilis acumulada.  Una prova més de la complicitat indecent entre alguns sectors polítics i alguns sectors mediàtics que s’afanyen a donar lliçons d’ètica política i periodística als altres.

2. Un personatge opac com Juliana mostra el seu acord amb la versió donada per un altre diari espanyol, “El País”. Segons aquest diari, d’un desprestigi similar al de “La Razón” i l’ABC” entre altres, hi ha un vídeo que suposadament mostraria l’escena de la escopinada denunciada pel ministre.  Ningú ha vist aquesta escena diguin el que diguin els del Grupo Prisa i en Juliana. El sectarisme de Prisa i Juliana ha estat denunciat per molta gent. Un exemple. Albano-Dante Fachín ha escrit: “Lo peor no es que Enric Juliana participe y apuntale activamente al relato de Ciudadanos, PP y toda la caverna mediàtica. Lo peor es que este señor se haya convertido en referencia para Podemos y los Comunes, No, Enric Juliana no hay escupitajo alguno”.

3. No cal soprendre’s per la complicitat entre Juliana i Borrell. El signant d’aquest Contrapunts va deixar “La Vanguardia” després de que fos censurat tres vegades en un mes per Juliana. Aquests textos censurats estan a disposició de que vulgui llegir-los. Al cap i a la fi, els diaris de paper han perdut el monopoli de la informació i de l’opinió gràcies a les xarxes socials. Juliana, fent com ara fa Borrell al inventar-se escopinades, va inventar-se bilis a qui no li era servil. Va escriure: “Descansa Oriol Domingo, que la bilis et farà mal”. Una confessió personal. Mai m’he  sentit periodísticament tan be com el dia que vaig deixar “La Vanguardia” . Em vaig alliberar de censures julianesques i, posteriorment, de mentides borrelliranes.

 

Comparteix aquesta entrada