Llarena impedirà que Puigdemont, Forn i Trapero participin a un acte  anti terrorista

305

El jutge Pablo Llarena impedirà que el president Carles Puigdemont, Joaquim Forn (conseller d’Interior) i Josep Lluís Trapero (major dels Mossos d’Esquadra) participin en la commemoració de l’actuació i desarticulació del terrorisme jihadista a Catalunya fa un any (17 agost  2017).

1. Puigdemont, Forn, Trapero són els principals responsables de la desarticulació dels comandos terroristes. Llarena, els impulsors del repressiu 155 i el rei Felipe VI no són protagonistes del gran èxit dels mossos i altres cossos policials. Són tristos protagonistes d’altres afers.

2. Els catalans Puigdemont, Forn i Trapero han obtingut el reconeixement internacional per la seva actuació eficaç i democràtica. Llarena no té cap credibilitat jurídica a Europa.

3. El fet que els innocents sobiranistes catalans estiguin en presó preventiva, a l’exili i siguin perseguits, i ho siguin per Llarena, és incomprensible a Europa. Ningú comprèn que els dirigents polítics i cívics del sobiranisme democràtic i cívic català siguin tractats pel règim monàrquic espanyol com perillosos criminals violents. L’escàndol internacional fa trontollar les estructures de l’estat vinculat, de fet, al franquisme.

Puigdemont, Forn i Trapero mereixen un homenatge

Les víctimes dels atemptats mereixen un record. Puigdemont, el seu Govern, Forn i Trapero també mereixen un homenatge dels demòcrates a Cambrils, a les Rambles de Barcelona, a tot Catalunya. Però el sistema judicial espanyol, amb Llarena al capdavant, impedirà que els seus perseguits tornin de l’exili i surtin de la presó per estar on han d’estar. Exiliats, presos, perseguits han d’estar lliures i amb el seu poble.

 

Comparteix aquesta entrada