El monàrquic PSOE manté presos polítics i tolera el feixisme

462

El Govern monàrquic de Pedro Sánchez (PSOE) manté presos i exiliats polítics catalans i tolera manifestacions feixistes. Com el Govern monàrquic de Mariano Rajoy (PP).

1. EL RÈGIM MONÀRQUIC ESPANYOL (institucional, govern, oposició, poders judicial, policial, mediàtic…), fins i tot després de la moció de censura que va acabar amb l’etapa popular, no mou ni un dit per alliberar els presos polítics catalans i per facilitar el retorn dels exiliats.

2. EL DESINFECTADOR JOSÉ BORRELL destaca en la lluita contra l’alliberament i el retorn dels polítics democràtics catalans. És un ministre covard i menteix. No reconeix que en un míting organitzat pels ultradretans de Societat Civil Catalana va parlar de desinfectar Catalunya. Ho va dir tres vegades. Consta en les gravacions d’aquell míting en que també va riure’s d’Oriol Junqueras. El vicepresident no podia defensar-se per estar en presó preventiva malgrat ser innocent perquè no recau cap sentència condemnatòria sobre els catalans empresonats i exiliats.

3. EL GOVERN MONÀRQUIC DE SÁNCHEZ I BORRELL, però, és tolerant amb els feixistes com els que s’han manifestat en el tenebrós Valle de los Caídos a favor del dictador Francisco Franco. La policia espanyola, depenent del Govern Sánchez, va tolerar aquesta manifestació. Es la mateixa policia espanyola que va reprimir durament a milers de catalans pacífics i desarmats que l’1 d’octubre només volien votar. Conclusió: feixisme i Franco, sí; democràcia i urnes, no.

4. ELS GOVERNS DE PP I PSOE permeten manifestacions feixistes a l’Espanya monàrquica. Això és impossible que succeeixi a països com Alemanya, Bèlgica, Suïssa, Escócia, Europa en definitiva, on els exiliats polítics catalans son tractats com persones demòcrates, pacífiques i viuen en llibertat.

Comparteix aquesta entrada