Holanda clava un altre cop dur a la credibilitat del jutge Llarena

367

Un altre país de la Unió Europea, Holanda, decideix no detenir al conseller Lluís Puig malgrat l’euro ordre del jutge Pablo Llarena. Ho explica www.noticiasdecatalunya.com

1. Holanda desatén l’euro ordre per defecte de forma, seguint els passos dels jutges belgues. Se suma a Alemanya, Escòcia, Suïssa, Dinamarca i Anglaterra com a països democràtics amb separació de poders i una justícia justa.

2. El nou revés per a Llarena i la justícia espanyola arriba la mateixa setmana que des de l’Unió Europea s’ha demanat als estats membres que facin un adequat i legal de les euro ordres, amb referència explícita al règim espanyol.

3. Va quedant molt clar que el jutge Llarena acabarà sense veure satisfetes cap de les seves peticions a la justícia europea. Pot ser que, en algun cas, extradeixin algun polític català per malversació, el que faria gairebé impossible jutjar els ostatges que estan en presons espanyoles per delictes majors. Fins i tot la malversació sembla difícil de justificar després de les paraules del ministre Cristóbal Montoro negant la malversació.

4. Les mentides, segons www.noticiasdecatalunya.com, poden arribar lluny en el sistema espanyol, on mitjans de comunicació, jutges i polítics menteixen i manipulen per salvar la unitat. Però la Unió Europea fa justícia i tots els exiliats, tots, estan al carrer mentre alguns polítics catalans porten mesos en presons espanyoles sense judicis ni, cosa molt més greu, sense indicis reals de delictes.

Comparteix aquesta entrada