Supremacistes: Rajoy, Millo, Sánchez, Iceta, Rivera, Arrimadas

287

El tripartit del repressiu i destructor article 155 (PP, PSOEPSC, C`s) és supremacista en els àmbits nacional i lingüístic.

1. Mariano Rajoy i el seu titella José Enrique Millo, Pedro Sánchez i el seu titella Miguel Iceta, Alberto Rivera i la seva titella Inés Arrimadas i similars defensen que la nació espanyola té primacia sobre la nació catalana a la que maltracten considerant-la una colònia provinciana. Ho volen imposar a cop de155 i de porra amb cascos i caputxes. Això és supremacisme. El seu plantejament  espanyolista coincideix amb els del feixista Josè Antonio Primo de Rivera i del dictador Francisco Franco.

2. A diferència del nacionalisme espanyol supremacista, el sobiranisme català vol un reconeixement i respecte mutu entre les nacions espanyola i catalana. Ho proposa pacíficament, democràticament, amb llaços groc de solidaritat i llibertat, sense cops de155 ni de porra.

3. Rajoy, Sánchez, Rivera i els seus titelles Millo, Iceta, Arrimadas i similars defensen que l’espanyol té primacia sobre el català. Tota la ciutadania de Catalunya té l’obligació de conèixer l’espanyol però no el català. Això discrimina als catalanoparlants i és un privilegi dels castellanoparlants. És el nacionalisme lingüístic espanyol supremacista.   

4. Al Congrés i al Senat d’Espanya es parla obligatòriament espanyol. Expressar-se en català està prohibit, perseguit, sancionat. Mentre, al Parlament de Catalunya, des de sempre amb majoria catalanista i ara republicana, els diputats s’expressen lliurement en català i espanyol. El Congrés i el Senat d’Espanya són les cambres nacionals i lingüístiques supremacistes.

5. Inés Arrimadas i Javier Garcia Albiol, individuo obsessionat en fer neteja a Badalona, s’omplen la boca parlant de “igualdad entre los españoles”. Ambdós sempre parlen en espanyol al Parlament de Catalunya però els seus companys del C`s i del PP mai s’expressen en català al Congrés i al Senat d’Espanya.

Comparteix aquesta entrada