La Vanguardia conspira amb els repressors del 155

357

La cúpula del Grupo Godó ha dinat amb els líders dels partits impulsors del repressiu article 155 contra Catalunya que ha suspès l’autonomia, tancat el Parlament i foragitat el Govern de la Generalitat. www.elnacional.cat ho explica en la crònica “La foto inèdita del dinar de família del 155”.

1. El diputat Gabriel Rufián (ERC) ha difós la fotografia inèdita del dinar. Els comensals són Javier Godó (conde de Godó i Grande de España), Núria Marín (alcaldessa del PSCPSOE a L’Hospitalet del Llobregat), Jorge Fernández Díaz (ex ministre d’Interior del PP i autor de la famosa frase “eso te lo afina el fiscal”); Josep Caminal (director general de presidència del Grupo Godó); el diputat Miquel Iceta (primer secretari del PSCPSOE), Pere Guardiola (director general comercial del Grupo Godó), el diputat Fernando de Páramo (Ciutadadanos), el diputat Xavier García Albiol (president del PP a Catalunya), Màrius Carol (director del diari espanyol La Vanguardia) i la diputada Inés Arrimadas (ciutadano). Són 10 personatges sense pietat, tenint en compte que hi ha polítics catalans innocents tractats pel règim espanyol com perillososcriminals violents

2. La foto de la conspiració és del 27 d’abril. www.elnacional.cat va publicar aquell dia la noticia amb el títol “Els del 155 dinen plegats al Godó, amb absència total de llaços grocs”. L’àpat es va celebrar a un racó del restaurant del village del torneig de tennis però no es va fer lluny de les mirades curioses. Aquesta foto ha estat difosa via whatsapp a personalitats del país. Gabriel Rufián és qui s’ha encarregat de publicar-la a twitter i ja té desenes de comentaris.

3. La fotografia de la conspiració espanyolista del 155 té un precedent. El de la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaria dirigint una conversa amb el dit alçat. Els periodistes Màrius Carol, Enric Hernández, Xavier Vidal-Folch i Joan Tàpia l’escoltaven devotament.

 

Comparteix aquesta entrada