Espanya emprenyada pel pacifisme a Catalunya i Euskadi

392

L’Espanya oficial, institucional, partidista, unionista i constitucional està emprenyada pel pacifisme sobiranista a Catalunya i pel final d’ETA a Euskadi.

 1. Espanya està emprenyada amb la fi d’ETA. Només cal veure la cara sense somriure i els discursos agressius de M punto Rajoy, dels seus ministres i d’Alberto Rivera. Gestos de menyspreu i venjança, típics del franquisme. Cap paraula de joia pel final etarra. Cap compromís espanyol per acabar amb les clavegueres de l’estat, la guerra bruta, les fiscalies afinades, els crims d’estat, les tortures. Ni una paraula a favor de que els presos estiguin en centres penitenciaris a prop de casa per motius humanitaris que es el que ja hauria d’haver passat des del començament.

2. Aquesta Espanya, la del repressiu 155, també està emprenyada perquè el sobiranisme català es planteja de manera pacífica i per la via de les urnes. Per això l’Espanya emprenyada intenta dibuixar una Catalunya violenta i tracta als seus líders polítics i cívics, d’impecable trajectòria pacifista, com perillosos criminals violents. L’Espanya emprenyada menteix i menteix.

3. L’Espanya unionista emprenyada no reconeix i no reconeixerà mai l’aportació del catalanisme, avui majoritàriament sobiranista, a la convivència lliure i pacífica dins de Catalunya, a les relacions respectuoses entre Catalunya i Espanya, al conjunt d’Espanya, i a Euskadi. La via democràtica i pacífica del sobiranisme de Catalunya ajuda a l’independentisme basc, inclòs el sector etarra ja desaparegut, a admetre que la via catalana és el model a seguir. Tristament la reacció de l’Espanya emprenyada es la repressió a la turca per terra, mar i aire, provocar l’exili i la presó preventiva de gent innocent que no ha estat sentenciada, no respectar els resultats electorals. L’Espanya emprenyada de M punto Rajoy, del seu Govern, d’Alberto Rivera i similars atempta contra la pròpia Espanya. Tot val per intentar que Catalunya deixi de ser Catalunya.

Comparteix aquesta entrada