Preguntes sense resposta al delegat del repressiu 155

465

Enric Millo, delegat del Gobierno espanyol responsable del repressiu 155 a Catalunya, té moltes preguntes pendents de resposta.  Per exemple, ¿considera que el seu germà Vicenç (a la foto), que es independentista, és un pocavergonya?

1. ¿Comprèn o rebutja a la bona gent que porta un llaç groc? ¿Per què vostè no porta aquest signe pacificador, solidari i d’humanitat?
2. ¿Per què va contribuir a enviar milers de policies a Catalunya, amb un elevat cost econòmic, amb l’objectiu d’impedir el referèndum del dia 1 d’octubre si aquesta jornada fou, segons el Gobierno espanyol, una botifarrada? ¿És inconstitucional una botifarrada?

3. ¿Pot dormir i viure tranquil després de la càrrega policial contra ciutadans pacífics i desarmats, i d’elogiar aquesta actuació condemnada a tots els països democràtics?

4. ¿Li queda la cara de babau quan el coronel Diego Pérez de los Cobos, germà del Pérez de los Cobos que ha estat president del Tribunal Constitucional, nega davant el jutge Pablo Llarena que l’1 d’octubre no hi hagué càrrega policial violenta?

5. ¿Li agradaria ser reprimit a cops per la policia espanyola i la guàrdia civil com ciutadans pacífics i desarmats ho varen ser a ulls de tot el món?

6. ¿Està d’acord o no en que el “A por ellos” contra els sobiranistes catalans és un crit ple d’odi i trenca la convivència?

7. ¿Ja sap que Amnistia Internacional denuncia les reculades que experimenta la llibertat d’expressió a Espanya i considera que aquest dret es va restringir de forma “desproporcionada” l’any 2017 arran de la persecució dels presos polítics?
 
8. ¿Sap que el Relator de les Nacions Unides per a la promoció de la democràcia sol·licita al Col.lectiu Praga més informació sobre la violació dels drets dels diputats a la presó i a l’exili, com a conseqüència de la denúncia que aquest Col·lectiu va interposar el desembre de 2017

9. ¿Per què està d’acord en que el cunyat, condemnat per corrupció, i la germana del rei visquin a Suïssa i, en canvi, menyspreï a la cupaire Anna Gabriel per estar exiliada a Suïssa com també menysprea al president Carles Puigdemont per estar exiliat a Bèlgica?

10. ¿Comparteix  la postura de l’episcopat català que afirma la legitimitat moral de les diverses opcions polítiques, inclosa la independentista, si es defensen de manera pacífica?

11. ¿Comparteix la solidaritat dels bisbes catalans amb els polítics catalans en presó preventiva? ¿Per què no els visita ni demana que, al menys, estiguin a presons catalanes ni que sigui per motivacions humanitàries?

12. ¿Continua dient que no sap res del tèrbol imam de Ripoll implicat en l’atemptat hijadista a Barcelona, atemptat ben resolt pels Mossos d’Esquadra a les ordres del conseller Joaquim Forn i del major Josep Lluís Trapero tant elogiats per les policies internacionals?

13. ¿Con explica que el conjunt del sobiranisme català, malgrat tenir  dirigents a l’exili i a la presó, hagin guanyat les eleccions del 21-D amb 70 escons i 2.079.340 vots enfront del conjunt de l’unionisme amb  57 escons i 1.902.061 vots malgrat tenir el suport de la Moncloa, l’Ibex 35 i la caverna mediàtica?

14. ¿Com explica el fracàs rotund del seu partit, PP, a les eleccions catalanes del 21 de desembre? ¿Es degut i a la seva hostilitat amb el sobiranisme i les institucions de Catalunya i també al fet de ser el partit més corrupte d’Europa?

15. Parlant de corrupció, ¿Sap si M (punto) Rajoy és el president M. Rajoy? ¿Com és que la fiscalia, la policia i el PP és resisteixen a aclarir-ho després de tant de temps?

16. ¿Quins errors comet el règim espanyol (rei, Gobierno, judicatura, fiscalia, partits…) en la qüestió catalana o és un règim tant perfecte que no te res a rectificar?

17. ¿És democràtic i just que el Tribunal Constitucional mantingui en llibertat a feixistes condemnats per l’assalt al Blanquerna, seu de la Generalitat legitima, no la del 155, a Madrid? ¿No contrasta aquesta circumstància amb el fet que hi hagi presos polítics catalans sense haver estat processats ni sentenciats?

18. ¿Com es que li agrada tant RTVE i s’emprenya amb TV3 i Catalunya ràdio? ¿Quina creu que actua amb mes pluralitat i professionalitat? ¿Què ha d’aprendre TVE de TV3 i viceversa?

19. ¿Per què no admet que el Gobierno espanyol viola la legalitat constitucional quan hi ha clavegueres de l’estat, fiscals afinats, exiliats i presos polítics sense ser processats ni sentenciats, grups i accions feixistes tolerats, un Tribunal Constitucional desprestigiat, atemptats contra el català i l’escola catalanes, interpretació i aplicació de la Constitució de manera restrictiva i sectària?

20. ¿No s’adona que la interpretació i l’aplicació que el règim espanyol fa de la legalitat constitucional és ilegal, inconstitucional i perjudica al propi règim?

21. ¿Què més ha de passar perquè plegui com delegat del Gobierno espanyol i vagi a dialogar amb el seu bon germà independentista?

Comparteix aquesta entrada