La llista de malèvols catalans, segons el règim espanyol

253

La llista de malèvols catalans és inacabable segons el règim espanyol, des de les cavernes de l’estat a la brigada articulista

Aquests catalans són bona gent. Pacífics i pacifistes. Viuen a favor de la democràcia, la llibertat, la solidaritat, el sobiranisme, la legítima independència. Promouen els drets i les llibertats de les persones i els pobles. No son criminals, ni pederastes, ni violadors, ni estafadors, ni mentiders. Són víctimes de les perverses interpretacions i aplicacions de la llei per part dels que es presenten com defensors de la legalitat però que no volen referèndum ni accepten els resultats de les eleccions que convoquen ells mateixos. Estan a la presó i a l’exili, o son amenaçats i perseguits amb multes gegantines i inhabilitacions. Però hi haurà un dia que jutges, fiscals i polítics d’Espanya hauran de comparèixer davant el Tribunal europeu de Drets Humans per explicar les seves decisions i actuacions.

Aquesta és la llista…

Cuixart

Sánchez

Borràs

Bassa

Forn

Junqueras

Forcadell

Simó

Mundó

Romeva

Rull

Turull

Corominas

Barrufet

Nuet

Puigdemont

Comín

Boya

Gabriel

Botran

Ponsatí

Serret

Puig

Fuster

Valtonyc

Hasel

Rovira

Mas

Pascal

Lloveras

Homs

Rigau

Ortega

Calvo

Coma

Venturós

No m’hi caben tots!

(Aquesta llista és aportada per l’internauta David Hernández)

 

 

Comparteix aquesta entrada