Catalunya insta a Europa que condemni l’Espanya repressora

398

L’aparell governamental, fiscal i judicial de l’Espanya repressora envia el Govern democràtic i pacífic de Catalunya a la presó, menys el president Carles Puigdemont i quatre consellers que estan a la capital d’Europa, Brussel·les.

1. Catalunya, sobretot el sobiranisme, interpel.la a Europa per tal que la UE sigui autènticament la Unió Europea. Que sigui i es consolidi com un espai on es respectin i promocionin els drets humans i les llibertats i els drets de les persones i dels pobles. La UE deixaria de ser aquest espai civilitzat si tolera la repressió espanyola i no condemna l’Espanya repressora. L’Espanya a la turca on hi ha presos polítics. El seu delicte és haver posat urnes per tal que el poble català es definís sobre el seu futur. Aquest poble, pacífic i desarmat, ha sofert la repressió violenta de la policia nacional espanyola i de la guardia civil que ha impressionat i escandalitzat a tot el món civilitzat. I Felipe VI que es fill del rei imposat pel dictador Franco, el Govern franquista del PP, els seus còmplices servils del PP i C’s, la caverna mediàtica d’allà i d’aquí, els partits espanyolistes  han expressat el seu suport a aquesta repressió policial. Però aquest 2 de novembre del 2017 és un dia trist i indignant per a Catalunya i pels demòcrates catalans, espanyols i europeus.

2. El president Carles Puigdemont i quatre dels seus consellers han tingut l’encert previsor d’haver-se instal·lat al cor i a la capital d’Europa. President i consellers a Brusel.les es troben a casa seva i de tots els catalans, una casa molt i molt lluny de l’Espanya provinciana i dictatorial del Valle de los Caídos. El president Puigdemont fa i farà des de Brussel·les gestions i amb més eficàcia per europeitzar i internacionalitzar l’afer català i per fer front a la repressió violenta per terra, mar i aire perpetrada pel règim espanyol contra Catalunya i les seves institucions.

3. L’independentisme pacífic i democràtic català està viu malgrat els intents de liquidar-lo des de les clavegueres de l’estat. L’independentisme no depèn de Felipe VI. No depèn de les clavegueres de l’estat. No depèn de la caverna mediàtica. No depèn dels partits espanyolistes com l’ABC, El Mundo, La Razón, El Pais, El Periódico, La Vanguardia.

4. El sobiranisme depèn de la voluntat de la ciutadania catalana expressada en les urnes. S’expressa democràticament en el Parlament de Catalunya que ha estat dissolt per la força bruta pel Govern Rajoy i els seus còmplices. Ha estat dissolt de manera il·legal i inconstitucional, segons experts constitucionalistes com, entre altres, el doctor Joan J. Queralt i el Grup Praga. La lluita pacífica, democràtica, jurídica, civica per una Catalunya plenament sobirana continua. Fins i tot, gràcies al sobiranisme, Catalunya interpella a Europa sobre com promocionar i defensar els drets humans, les llibertats i els drets de les persones i dels pobles.

Comparteix aquesta entrada