21-D. Els constitucionals es burlen de la democràcia

435

Els autodenominats constitucionals, com el franquista Mariano Rajoy i similars, enfoquen les eleccions colonials del 21 de desembre a Catalunya burlant-se sense vergonya de la democràcia i dels drets humans.

1. El president Carles Puigdemont amb la seva estada a la capital d’Europa intenta aturar la fera salvatge del règim nacionalista espanyol contra Catalunya i les seves institucions. El president català  assegura des de Brussel·les, que les forces sobiranistes  respectaran els resultats del 21-D i pregunta al front constitucional si respectarà o no els resultats electorals en cas de victòria independentista.

2. Rajoy, amb el seu silenci monolingüe, i els seus còmplices no es comprometen a respectar una victòria independentista a les urnes ni a respectar l’estat de dret que implica el respecte als drets humans.

3. Rajoy no es compromet a prescindir d’Indra pel recompte de vots tenint en compte que és una multinacional denunciada per corrupció i per manipular eleccions.

4. Rajoy no es compromet a liquidar les clavegueres de l’estat i la guerra bruta.

5. Rajoy no es compromet a posar punt final als fiscals afinats.

6. Rajoy no es compromet a canviar al fiscal general de l’estat que ha estat reprovat fins i tot pel Congrés de Diputats.

7. Rajoy no es compromet a que el Tribunal Constitucional sigui imparcial i redueixi les seves funcions a les que te atribuïdes a la Constitució.

8. Rajoy no es compromet a ordenar que la policia nacional i la guàrdia civil no es dediquin a reprimir amb violència la ciutadania pacífica i desarmada.

9. Rajoy no es compromet a que policies espanyols de paisà es manifestin amb insults contra els consellers del Govern català.

10. Rajoy no es compromet a il·legalitzar les entitats i la simbologia feixista que tornen a tenir presència violenta al carrer.

11. Rajoy no es compromet a que mai mes les autoritats espanyoles sense l’aval de les urnes substitueixin per la força a les autoritats catalanes que compten amb els vots de la ciutadania.

12. Rajoy no es compromet a admetre que la Constitució (article 92) preveu referèndums per prendre decisions d’especial transcendència.

13. Rajoy no es compromet a admetre que la Constitució (article 10.2) ha de ser interpretada en conformitat amb la Declaració Universal dels Drets Humans i els acords internacionals que preveuen el dret d’autodeterminació.

14. Rajoy no es compromet a respectar la llibertat d’expressió del ciutadans que discrepin del règim borbònic espanyol amb un Felipe VI que es fill d’un rei imposat pel dictador Franco.

Les organitzacions sobiranistes catalanes, malgrat tot, consideren que han d’aprofitar el 21-D per demostrar a Catalunya, a Espanya, a Europa i al món la força democràtica, alliberadora, solidària, pacífica del sobiranisme / independentisme català.

Comparteix aquesta entrada