a BBC i constituents. NO a la caverna mediàtica, bancs que fugen, loteria espanyola

222

Les clavegueres de l’estat mantenen la seva ofensiva contra Catalunya i el sobiranisme democràtic. Aquí s’apunten cinc actuacions sobiranes i pacífiques contra l’ultra espanyolisme impulsat per la caverna política, econòmica i mediàtica.

1. La caverna espanyolista vol apropiar-se de TV3 i Catalunya Ràdio. Una resposta pot consistir en demanar suport tècnic i logístic, entre altres, a la BBC, Ràdio Gibraltar, Radio Andorra, Ràdio Vaticana, Ràdio Estel (de l’episcopat català que no té res a veure amb les emissores de l’episcopat espanyol).

2. Boicotejar unes hipotètiques eleccions autonòmiques que PP i PSOE volen imposar a Catalunya. Com? No participant en aquests comicis trucats i antidemocràtics. O anar a les urnes amb el compromís de no asseure’s als escons obtinguts. O organitzar paral·lelament eleccions constituents sobiranistes.

3. Els mitjans nacionals espanyols d’allà i d’aquí empren des de la caverna mediàtica un llenguatge destructiu a lo Goebbels. Per tant, caldrà cercar la informació i l’opinió en els diaris nacionals catalans (El Punt/Avui, l’Ara…) i en webs com elnacional.cat, naciodigital.cat, vilaweb.cat, elmon.cat, elmati.cat i, per què no, www.avantguarda.cat

4. No participar en activitats organitzades per entitats com, per exemple, Caixabank i Banc de Sabadell fins que les seves seus no retornin a Catalunya.

5. No comprar loteria espanyola, ni la de Nadal, ni tampoc a La Bruixa d’Or que abandona Sort. En canvi, comprar loteria de la Generalitat que beneficia a persones i institucions de Catalunya.

6….Seguirà…

Comparteix aquesta entrada