Adéu Sabadell i Caixabank. Hola Caixa d’Enginyers

608

La Caixa d’Enginyers és una bona opció per deixar el Banc de Sabadell i Caixa Bank, dues entitats que traslladen la seva seu fora de Catalunya.

1. L’opció de la Caixa d’Enginyers és bona. Aquesta és la conclusió a la pregunta plantejada a títol personal a sis experts en afers econòmics i polítics. Caixa d’Enginyers és una opció per deixar el Sabadell i la Caixa?
-JG (economista, periodista): “Sííííííí”
-EC (advocadessa, experta en relacions internacionals): “Jo diria que sí. Tothom que conec que n’és client n’està content. Jo no tinc opció perquè tinc la hipoteca amb la Caixa. Malauradament”.
-CA (pedagog, Cristians per la independència): “No en sóc expert, però sembla que sí”.
-JH (enginyer industrial, ex conseller): “Ja hi sóc”
-JC (historiador, periodista, polític): “Oi tant. I la d’Arquitectes”.
-JV (enginyer industrial, ex conseller): “I tant que sí. El meu fill hi treballa. Truca’l

2. Banc de Sabadell i Caixabank son entitats bancàries, com BBVA i Santander, que inverteixen en les principals productores d’armes. L’expert Carlos del Castillo escriu que fabricar armes és un negoci lucratiu en un món en guerra. L’Estat espanyol és des de fa anys el sèptim exportador d’armament a nivell mundial. Amnistia Internacional interpel.la als bancs a acabar amb el finançament armamentista.

3. Adéu a les armes. Adéu a bancs i caixes que es sotmeten a un Govern espanyol amb una policia que reprimeix a persones pacífiques i desarmades. Adéu Banc de Sabadell, Caixabanc i similars. Hola Caixa d’Enginyers. La Caixa d’Enginyers  és una societat cooperativa d’estalvi i crèdit. Compta amb més de 150.000 socis. Desenvolupa un model de banca personal, comercial, institucional i d’empresa a Catalunya i en el territori espanyol amb la vocació de donar servei als professionals, ja siguin enginyers o d’altres professions. 

Comparteix aquesta entrada