Millo, delegat de les clavegueres

264

El Govern espanyol censura “Las cloacas de Interior” a l’estil dels dictadors Francisco Franco i Nicolás Maduro

1. “Las cloacas de Interior” posen de relleu la merda de la guerra bruta i de les clavegueres de l’estat a Espanya. La merda que fa pudor i embruta la llibertat, la convivència, la democràcia. La merda que és vol llençar contra les urnes, enlloc de paparetes. El delegat d’aquestes clavegueres, Enric Millo, queda desautoritzat a Catalunya. Ha de plegar immediatament si té dignitat. Però no dimitirà. Es veu que la guerra bruta i les clavegueres són estructures de l’estat espanyol. Formen part de la legalitat constitucional.

2. Millo hauria de dir als seus “jefes” Mariano i Soraya que la que fou presidenta del Parlament de la nació catalana, Núria de Gispert, ha enviat aquest whashapp: “Que es conegui. Estic mirant TV3 des de Budapest en directe pel mòbil el programa de les clavegueres de l’estat. Just començar s’ha tallat sortint un avís que deia: emissió no autoritzada fora de l’estat espanyol. Aquí tenim l’exemple de l’existència de la claveguera. Que corri”.

3. Això demostra que el Govern espanyol i els seus còmplices tenen por de la llibertat, d’Europa, de la democràcia, de Catalunya, del sobiranisme català, de les urnes. Com l’època del dictador Francisco Franco. Com el dictador Nicolás Maduro que tampoc vol referèndums.

Comparteix aquesta entrada