Pregària de cristians per votar el 1-O

570

Cristians, que estàn en contacte en les xarxes socials, preguen per una Catalunya democràtica, lliure, solidària, sobirana, independent. En aquesta ocasió preguen especialment per votar l’1-O

Déu i Pare nostre, que ens heu creat perquè ens respectéssim i ens ajudéssim els uns als altres, feu que el procés d’emancipació nacional del nostre poble sigui una oportunitat per a tots d’establir relacions més justes i fraternals, més enllà dels propis sentiments de pertinença col·lectiva i de les pròpies opcions polítiques.

Que no prevalguin la prepotència i els jocs bruts, sinó que s’imposin a la fi els drets democràtics i la voluntat de la ciutadania.

Que puguem votar en llibertat i amb garanties el proper 1 d’octubre el nostre futur polític com a poble i que les institucions de l’Estat acabin acceptant el resultat del referèndum, per al bé del poble català i dels altres pobles europeus.

I il·lumineu els polítics d’una banda i l’altra, perquè la seva acció sigui sempre motivada pel bé de tots i la veritable justícia, que no emana de les lleis en si mateixes sinó dels drets naturals de les persones i els pobles.

Comparteix aquesta entrada