Cristians x la sobirania (5). Pregària dels creients sobiranistes

259

               Déu i Pare nostre, Pare de tots, Pare dels qui comparteixen els nostres anhels i dels qui els combaten. No permeteu que cap odi ni ressentiment niï en els nostres cors quan constatem una vegada més com l’Estat espanyol s’acarnissa contra els nostres drets i ens vol fer callar portant als tribunals els representants de les nostres institucions.

               No ens feu perdre el somriure i l’íntima convicció que a la fi venceran les justes raons que ens porten tossudament a afirmar la inqüestionable sobirania del nostre poble.

               Il·lumineu la ment dels nostres germans al capdavant del Govern d’Espanya perquè entenguin que el procés d’emancipació nacional de Catalunya s’ha de resoldre per vies polítiques i no amb processos judicials.

              I ajudeu-nos a fer les coses bé, a fi que ben aviat puguem celebrar un referèndum d’autodeterminació al qual tots els ciutadans de Catalunya se sentin cridats a participar per decidir junts i en llibertat el nostre futur polític com a poble que vol ser considerat per allò que ha estat, és i vol ser.

Comparteix aquesta entrada