El Periódico fa tuf de SCC

569

               El titular a tota primera plana de El Periódico diu que “la cirurgia privatitzada per Mas era el 12% més cara”. Els diaris de paper, però, ja no poden manipular com abans a la opinió pública gràcies al contrapès de les xarxes socials. El periodista Eduard Voltas, sempre implacable, comenta en un tuït: “Avui Comín ha explicat que aquesta privatització la va fer el tripartit (ell era diputat PSC). Sense comentaris”. Un altre tuït signat per “Catalunya no es pot”: “Fa anys ens vam donar un cop al cap i ens creiem que les privatitzacions sanitàries de Montilla-ICV son de Mas”. El diputat Germá Bel escriu amb la seva ironia habitual: “Prou de negligir a Montilla! Avui El Periódico converteix Mas en president del segon tripartit, hahahaha”. Un tuït de Montserrattb fa una critica sobre la qualitat periodística del diari dirigit per Enric Hernández: “El pla d’estudis de periodisme, no caldria reformar-lo? Sembla que només sigui un pla sense estudis”. En la mateixa línia escriu Francesc Abad: “No és un problema de pla d’estudis. És un problema de propietat i capitalització dels mitjans”. I és que el que capitalitza ideològicament El Periódico és SCC (Societat Civil Catalana), la plataforma sobiranista ultraespanyolista que intenta boicotejar el sobiranisme català democràtic i pacífic. El seu vicepresident, Joaquim Coll, escriu cada dia un “Mirador” ple de resentiment. La línia editorial del diari, les seves portades, les valoracions de les seves informacions fan tuf de SCC amb les seves vinculacions amb l’espanyolisme del tripartit PP/PSOEPSC/C’s.

.

Comparteix aquesta entrada