La periodista María-Paz López i 72 colpistes. Caram, caram…

264

          La periodista María-Paz López, de La Vanguardia, escriu aquest tuit: “Vuelve una feliz a su tierra por vacaciones y ¿qué se encuentra? #72golpistas”.

          El filòsof Xavier Antich, decapitat a La Vanguardia després d’haver escrit un article crític sobre el conspirador Jorge Fernández Diaz, comenta sobre el tuit de López: “Corresponsal de La Vanguardia a Berlín. Caram, caram…”

          El signant, Oriol Domingo, que ja va ser censurat fa temps al mateix diari per Enric Juliana, comenta els dos tuits: “María-Paz? o María-Guerra? La premiaran amb un semàfor verd”.

          L’al·lusió semafòrica fa referència a que el diari dels Godó encara no ha condecorat amb un semàfor vermell al ministre Jorge Fernández Díaz 37 dies després, 37, de que esclatés l’escàndol de les seves converses amb Daniel de Alfonso, ex director de l’Oficina Antifrau de Catalunya. Converses inconstitucionals.

          La corresponsal a Berlín en el seu retorn per vacances podrà adonar-se com funciona l’aplicació de la llei a la seva terra. De Alfonso va conspirar amb Fernández Díaz per fabricar escàndols contra els seus adversaris, els sobiranistes ERC i PDC. El Parlament va destituir-lo. Un mes després De Alfonso torna a ser jutge de l’Audiència de Barcelona. Mentre, el jutge Santiago Vidal, avui senador per ERC, ha de complir tres anys de suspensió de la carrera judicial per haver participat en la redacció d’una hipotètica constitució catalana en el seu temps lliure. I es que la justícia espanyola es espanyola.

          Mentre, el Papa Francesc acaba de felicitar a l’Argentina amb motiu del bicentenari de la seva independència d’Espanya.

Comparteix aquesta entrada