Complicitat de La Vanguardia amb el conspirador Fernández Diaz

580

                    La Vanguardia i el conspirador Jorge Fernández Díaz mantenen una repugnant complicitat. El ministre de les clavegueres de l’estat té l’encàrrec de Mariano Rajoy de llençar merda contra les urnes i de liquidar als seus adversaris polítics, especialment als sobiranistes demòcrates i pacífics, als que qualifica d’enemics. El diari dels Godó, dirigit per Màrius Carol i Enric Juliana, no ha donat un semàfor vermell a l’encara ministre de l’interior en funcions quan, aquest 2 de juliol, ja es compleix el dotzè (12) dia des de que es van fer públiques les converses mafioses del ministre amb Daniel de Alfonso (director de l’Oficina d’antifrau de Catalunya). Aquesta complicitat del diari amb el ministre queda confirmada en la tocada de violi que es la crònica, publicada el mateix dia 2 de juliol, sobre el lliurement de premis de la Fundació Princesa de Girona. La crònica, a diferència d’altres mitjans de comunicació, no diu ni una paraula sobre les converses entre Fernández Díaz i De Alfonso com causa que expliqui l’absència del ministre a Girona. Tampoc diu res de que la Casa Reial ha intervingut perquè el ministre de les clavegueres no acompanyes el Rei a Girona. El que la cronista fa es explicar que l’absència ministerial és quelcom normal. Però els hipotètics lectors no són imbècils. Quants dies tardarà La Vanguardia en condecorar a Fernández Diaz amb un semàfor vermell? Quin crim ha de cometre aquest sinistre personatge per merèixer tant alt honor? Per què aquesta complicitat entre el diari i Jorge Fernández Díaz? 

Comparteix aquesta entrada