Iceta fa el papallona i menteix

391

          Miquel Iceta/PSOE fa el papallona. Fer el papallona o la papallona és aquell home o aquella dona que papalloneja. Papallonejar és moure’s d’una banda a l’altra com una papallona. Iceta/PSOE va d’una mentida a l’altra. Primer engany. Iceta/PSOE desqüalifiquen el referèndum com quelcom diabòlic i nefast. Però alhora defensen que la seva Espanya precisa d’una reforma de la Constitució. Es a dir, en cas de reforma constitucional caldria fer un referèndum perquè sense un maleït referèndum no es possible reformar la Constitució. Segon engany. Iceta/PSOE sostenen que no donaran suport al PP que acull en el seu si al sinistre franquista Jorge Fernández Díaz. Però alhora Iceta/PSOE impedeixen que Fernández Diaz comparegui al Congrés per explicar les seves maquinacions il·legals per destruir els seus adversaris polítics, especialment als sobiranistes catalans democràtics i pacífics, als que qüalifica d’enemics. Per què Iceta/PSOE papallonegen i menteixen d’aquesta manera? Perquè els GAL del PSOE necessiten donar suport als GAL conspiradors i mediàtics del PP. Viva l’España dels GAL i de les clavegueres de l’estat!.

Comparteix aquesta entrada