NO podem votar a En comú (NO) podem

290

El sobiranisme demòcrata i pacífic que vol una Catalunya més lliure, més solidària i plenament sobirana no pot votar a Pablo Iglesias/Ada Colau. En Comú Podem és, de fet, una barreja d’alguns antics socialistes i psuqueros dels sectors espanyolistes. És En Comú NO Podem.

1. NO podem votar a En Comú NO Podem perquè els comuns opten pel patriotisme/ sobiranisme espanyol, i rebutgen el patriotisme/sobiranisme català.

2. Perquè En Comú NO podem no aposta pel vital corredor mediterrani ni ho fa constar en el seu programa electoral per por a enfrontar-se als grups territorials que donen suport a Pablo Iglesias i que son contraris al corredor mediterrani.

3. Perquè En Comú NO podem renuncia a tenir grup parlamentari propi al Congreso.

4. Perquè Ada Colau i Xavier Doménech estan lligats de mans i peus a Pablo Iglesias que es defineix com patriota espanyol i contrari a la sobirania catalana. Ja no estableix el referèndum a Catalunya com condició indispensable per negociar amb els partíts  la formació d’un nou Govern espanyol. El líder podemita només estar interessat en com encaixar –quina parauleta!- Catalunya dins d’Espanya.

5. Perquè Ada Colau i la seva gent tenen molt poca vergonya. Ara reclamen a la Generalitat diners per afers socials quan fa quatre dies el seu partit es va sumar al boicot contra els pressupostos socials de la Generalitat com també feren els espanyolistes PP, PSOE, C’s i el sector espanyol de les CUP.

6. Perquè Colau practica el culte a la personalitat, la seva persona, característica pròpia dels pobles de democràcia feble i de dictadura. La seva autoadulación egòlatra es reflexa en una foto en que apareix idolatrada i en la frase: “Sóc una persona que simbolitza aquesta fraternitat entre Catalunya i l’Estat”.

7. Perquè Colau entén la fraternitat entre els pobles segons el superat criteri socialista que considera que Barcelona i Catalunya han de tenir una actitud submisa i dependent de Madrid i d’Espanya. Ella desitja que la capital de Catalunya sigui Madrid

8. Perquè Ada Colau no es independentista, com Pablo Iglesias va deixar molt clar al trist debat televisat de la banda dels 4.

9. NO podem votar a En Comú Podem perquè En Comú Podem demostra que NO PODEM en l’àmbit sobiranista ni en el projecte social. La reivindicació va quedar morta quan el podemisme va passsar del carrer i les subvencions a les institucions i als bons sous oficials. 

Comparteix aquesta entrada