Un empat ERC/CDC superaria l’espanyolisme de Podemos/Colau

277

          L’objectiu prioritari de PP/C’s, de PSOE/PSC, de Podemos i de la cúpula de les CUP es destruir sobretot a Convergència per frenar el procés sobiranista català democràtic i pacífic. Per això els cupaires, Xavier Garcia Albiol, Inés Arrimadas, Miquel Iceta i Lluís Rabell coincideixen en votar a favor de les retallades socials i en contra dels pressupostos del primer Govern sobiranista de Catalunya. Contra aquesta ofensiva espanyolista política i mediàtica fora bo un fort increment de vots a favor de Convergència. Així hi podria haver un empat tècnic en nombre de vots i escons entre ERC i CDC que recordaria la fórmula de Junts pel Si i que superaria a En Comú Podem a les eleccions del 26J. Cal tenir en compte que els mateixos podemites Iglesias/Domènech/Colau ja confessen que estan a favor de la pàtria espanyola i en contra de la sobirania de Catalunya. Un vot sobiranista/independentista català a Podemos és llençar-lo a la paperera de la història.

Comparteix aquesta entrada