Ada Colau. Todo por la patria y hala Madrid

421

                    Podemos/Pablo Iglesias/Ada Colau están en contra del corredor mediterrani. Ho ignoren en el seu programa. Lògic. Iglesias es declara patriota espanyol. ¡Todo por la patria!. Colau va dir fa només sis mesos que “Madrid pot tornar a ser la nostra capital”. Madrid, i no Barcelona, és la capital de la Catalunya dependent i subordinada. ¡Hala Madrid! Quina gran alcaldessa espanyolista! L’alcaldessa de todo por la patria, l’espanyola evidentment, i del hala Madrid. L’alcaldessa més ben pagada de l’Estat, la que pacte amb el caspós PSCPSOE, la que contracta familiars i amics per l’Ajunament, la que te problemes amb la policia municipal, la que es renta les mans en l’episodi dels okupes de Gràcia, la que agreuja el problema dels mantaires i les botigues, la que no atura els desnonaments, la que cultiva el culte a la personalitat com en les dictadures del passat i del present, la que no és incapaç de resoldre el problema de les terrasses on estan en joc molts llocs de treball, la que rebutja l’AMI (Associació de Municipis per la Independència), la que subscriu acords amb el constructor Florentino Pérez (espanyolista, centralista, madridista, capitalista). Tot sigui per la pàtria espanyola i per l’hala Madrid.

Comparteix aquesta entrada