La caverna a favor de la CUP i de santa Anna Gabriel

479

               La caverna política i mediàtica espanyolista, d’allà i d’aquí, està a favor del sector de la minoritària CUP i als seus líders més coneguts com Anna Gabriel, filla de miners, perquè intenten que el procés sobiranista català fracassi. Ella, si fos coherent, hauria de segar les arrels cristianes de Catalunya amb un bon cop de falç i tindria que canviar el seu nom i el seu primer cognom tan insuportables. Anna és considerada l’esposa de Joaquim, la mare de Maria que és la mare de Jesús de Natzaret. Santa Anna és patrona de les dones treballadores i dels miners. Gabriel és un personatge bíblic amb la missió de fer de missatger entre Déu i els éssers humans. Cal obrir un debat públic i transparent sobre el nom i el cognom que Anna Gabriel hauria d’adoptar perquè deixi de ser doblement santa abans de que s’acabi la legislatura. La decisió no és personal. Cal convocar una assemblea de la tribu perquè correspón colectivament a la tribu cupaire decidir en funció del que signifiquen les seves sigles. CUP o Caverna Unisex Provinciana. I si poden boicotejar als dolents de Junts pel Si, millor. 

Comparteix aquesta entrada