L’estelada fa un servei a la llibertat, també a Espanya

323

          El jutge autoritza la presència de l’estelada, signe de la reivindicació de la sobirania de Catalunya, a la final de copa de fútbol. L’estelada fa una altra vegada un servei a les llibertats de les persones i dels pobles. També a les llibertats a Espanya. Aquest és un altre argument a favor de que la relació entre Espanya i Catalunya pot ser millor, més lliure, més solidària i més cordial si es basa entre una Espanya sobirana i una Catalunya sobirana. El sobiranisme català dona una lliçó al suposat i frustrant federalisme espanyol. Queden en evidència la delegada del Govern d’Espanya a Madrid clarament franquista, tot el Govern de Mariano Rajoy, la Sociedad Civil Catalana, els federals i tots aquells que en els àmbits polític i mediàtic han estat còmplices amb el seu silenci amb l’intent de criminalitzar l’estelada. Encara no ha dimitit Jorge Fernández Díaz? Què en pensa un des seus homes a La Vanguardia, Albert Gimeno? Li fan fàstics les estelades? Personatges com Fernández Díaz i Gimeno ajuden a incrementar l’independentisme. Ignoren o fan veure que ignoren que el sobiranisme català forma part de les arrels de la Catalunya mil·lenària.

Comparteix aquesta entrada