Torna la copa del generalísimo contra la llibertat d’expressió dels catalans

566

               Escàndol polític i futbolístic internacional. Torna l’Espanya de la copa del generalísimo. No tenen previst que es cantin Els Segadors que, a diferència del himne espanyol, té lletra com tots els himnes nacionals. Prohibeixen que les estelades onegin davant el rei. Espanya se’n riu de la seva Constitució i la utilitza per atemptar contra la llibertat d’expressió dels catalans. Article 20 de la Constitució: “Se reconocen y protegen los derechos a expresar y difundir libremente los pensamientos, ideas y opiniones mediante la palabra, el escrito o cualquier otro medio de reproducción”. L’estelada es “otro medio de reproducción” com ho son les banderes d’Espanya, de Catalunya, d’Andalusia, del Sevilla, del Barça… menys les de les dictadures nazi i franquista. Per això està mol be que el president Carles Puigdemont no vulgui acompanyar a Felipe VI a la llotja del camp de futbol si el Govern espanyol continua atacant la llibertat d’expressió. Està molt be que es facin gestions davant les institucions europees a favor de les llibertats democràtiques i per denunciar a l’estat espanyol que les vulnera. Està molt bé que milers de persones amb estelades vagin a la font de Canaletes i al llocs de trobades dels culers a la nit del diumenge. Visca el Barça i visca Catalunya! 

Comparteix aquesta entrada