Putada frustrada de Miriam Tey (SCC) contra el president Puigdemont

345

Miriam Tey (Societat Civil Catalana) ha perpetrat a Londres una putada ridícula i frustrada contra Carles Puigdemont. El president català, en un auditori internacional i europeista, ha desmuntat la intervenció de Tey que pretenia desfigurar el procés sobiranista democràtic i pacífic català. SCC ha tornat ha quedar en evidencia. Societat? Mes aviat un grupet extremista i marginal. Civil? Més aviat incívic. Catalana? Més aviat ultra espanyolista. I a que ve això de putada? Ve a que Miriam Tey es copropietària de l’editorial que va publicar el llibre “Todas putas”, de Hernan Migoya, en que podria fer-se apologia de la violació, segons les nombroses entitats que en el seu dia demanaren la dimissió de l’editora com directora general del Instituto de la Mujer. Miriam Tey es amiga de personatges tan ultraespanyolistes i provincians com ella com Pedro J. Ramirez, Agatha Ruiz de la Prada i José Maria Aznar, el gran mentider sobre les armes de destrucció massiva. Miriam Tey va mostrar una gran demagògia i una gran covardia amb l’afer de “Todas putas”. Llavors i ara ha fet el ridícul.

Comparteix aquesta entrada