Quant cobren alguns periodistes de La Vanguardia

543

          El diario.es s’ha referit al que ha cobrat l’economista Xavier Sala i Martín pel seu programa Economia en colors emès en vuit sessions a TV3 amb un gran èxit d’audiència. El periodista Lluís Foix ha fet dos comentaris al respecte en el twitter: “El programa de Sala i Martin va costar 400.000 euros. Es caret” i “Sala i Martín se embolsó 7.500 euros netos por cada programa de Economia en colors. Déu n’hi do”. Foix està vinculat des del començament de la seva llarga trajectòria professional al diari dels Godó. Per això es coherent i oportú plantejar una pregunta. Quant cobren els alts càrrecs, alguns periodistes i alguns col·laboradors de La Vanguardia tenint en compte que es tracta d’un diari subvencionat amb diner públic?

Comparteix aquesta entrada