La catalufa Teresa Forcades, d’ovella a lloba

616

1. La germana Teresa Forcades fou en altre temps una ovella entre llops. Ara la catalufa Teresa Forcades és una lloba entre ovelles.

2. La monja benedictina del monestir de Sant Benet de Montserrat va escriure el dia 1 d’octubre del 2009 a catalunyareligió.cat l’article “Sicut agnos inter lupos” (com ovelles entre llops). Comentava un episodi de l’evangeli de Lluc en que Jesús diu als seus deixebles que havien de transmetre l’Evangeli de l’alliberament i la solidaritat: “Us envio com ovelles entre llops”. En aquells dies, Forcades removia les aigües farmacèutiques, mèdiques, mediàtiques, ètiques, teològiques, eclesials, vaticanes. Ara l’ovella s’ha convertit en lloba com Ada Colau, Pablo Iglesias, Podemos, Marina Pibernat Vila.

3. Ada Colau, que aparentment sembla una guerrillera virginal contra la banca, hauria abans d’explicar les activitats de la seva parella, Adrià Alemany Salafranca. Té a Estopinán del Castillo (Osca) una casa de tres plantes, pati i hort. A l’any 2007 no va pagar l’Ibi. El company de Colau forma part de la fundació del Barça, vinculada a Qatar i La Caixa, entitats menyspreades en els mítings pel tàndem Colau/Forcades. Un lúcid tuitaie, Ramir De Porrata, posa el dit a la llaga: “Ada Colau és la cap de llista d’Iniciativa i de Podemos, i financia la campanya electoral a través de La Caixa. Regeneració a dojo”.

4. El tàndem Colau/Forcades pacten amb Podemos d’un Pablo Iglesias que insulta a polítics catalans com Artur Mas, Oriol Junqueras i David Fernández però que es servil amb el rei. Va en contra del procés sobiranista català democràtic i pacífic, però defensa la sobirania constitucional espanyola. “Antes roja o azul que rota”. Un Iglesias ignorant que no té ni idea de que és el corredor mediterrani i que queda atrapat quan s’ha de definir sobre la unitat de la llengua catalana.

5. En aquesta situació és lògic que surtin de la caverna algú incendiari com la comunista Marina Pibernat. S’auto defineix com “proleta del planeta, feminista comunista”. Escriu tuits d’aquest nivell intel·lectual: “Nada más bonito que ver en BTV a la derechona catalufa rajando de Ada Colau. Estáis cagaos, escoria”. O aquest : “Y otra cosa. Sí, catalufo es un término despectivo. La derecha me cae mal, más que nada porque nos jode la vida, y uso toda la artilleria”.

6. Un desig. L’ovella Teresa Forcades entre llops era encantadora. ¡Tant de bo Francesc d’Asis converteixi a la lloba Teresa Forcades que ataca ovelles i catalufos en una germana lloba que conviu amb les germanes ovelles!.

Comparteix aquesta entrada