4. Jan, 2018
  208556 Visites      118 Comentaris

Autoritats espanyoles poden acabar davant tribunals internacionals

Les autoritats espanyoles (governants, polítics, fiscals, jutges, policies) que ara reprimeixen el sobiranisme català poden acabar un dia davant els tribunals internacionals.
1. El Col·lectiu Praga impulsa aquesta denuncia de manera documentada i implacable contra les autoritats espanyoles. Aquesta associació està formada per catedràtics i professors de Dret de les Universitats de Catalunya, independent de qualsevol institució pública o privada. La denunciava dirigida a les entitats internacionals de protecció dels drets humans, especialment Nacions Unides. La qüestió catalana es confirma com un afer internacional de caràcter polític i jurídic.

2. Aquest col·lectiu de juristes considera que les autoritats espanyoles vulneren amb les seves decisions i actuacions els drets humans, trenquen el sistema democràtic i de drets de l’estat espanyol amb la vulneració dels drets de lliure expressió, reunió, manifestació, integritat física i el dret a un jutge imparcial.

3. Les autoritats espanyoles, segons aquest selecte i nombrós grups de juristes, també vulneren el dret de participació política. Els juristes argumenten que el dret de participació política inclou el dret a l’elecció de diputats i també el dret a que aquests es mantinguin en els seus llocs, exercint la funció representativa per la que han estat escollits per el poble. El Col·lectiu es refereix al president de Catalunya i als membres dels seu Govern que estan a l’exili o la presó. Tots ells, segons el grup de juristes, “son presos polítics, en el sentit exigit pel Consell d’Europa.

4. Per tot això es demana que les autoritats espanyoles siguin objecte d’una investigació internacional independent i complerta. Pot succeir, per tant, que els fiscals que ara fiscalitzen i que els jutges que ara jutgen siguin un dia fiscalitzats i jutjats. No és la primera vegada que succeix en la història dels pobles, fins i tot en la més recent.

A la xarxa


118 Comentaris


rosa buxens pascual

Que sigui jutjat el govern espanyol

Núria Pasqual i Soler

vergonyós,, Colla de lladres , tant de bo ,, se'ls pugui jutjar, i ben havia t.

Esteve Torà

Vull col·laborar

Paquita

El GOVIERNO de ESPAÑA i els partits que li donant suport son qui mana aquet Pais junt amb tota la corrupte la ,de fiscals i jutges i de mes ,,confiem en la justicia internacional ,el que esta PASANT no te nom ,,,,,,,

Doncs a veure si espabilen que el temps pasa i ja esta be de la dictadura que tenim!!!

Millor que no faci cap.

Josep Costa Ramisa

A Europa, quan si entra, tan es, per la part política, econòmica, com la judicial. La pregunta és, perquè Europa ha deixat passar per alt, aquesta forma de fer, tan franquista, i no dit res.....Ara si, que necessitem l'ampara judicial Europea, si no, ho tenim més complicat. Endavant, per el respecte del pobles...

Catherine

És tant lògic que sembla mentida que no hagi passat abans

Marcos Marcel Jive Jove

Aveure si algu u solicione perque este gent no te limit

Jaume camprubi fortuny

Perfecto. Que alguien juzgue algun dia a estos franquistas corruptos.

Maria Teresa Gras Font

Ja seria hora que un tribunal jutgi totes aquestes persones

Agustí

La llibertat no es pot amagar ni fer-la callar amb la represió.

Pere Castaño Santamaria

L'Estat Espanyol és governat per un partit que ahttps://www.arte.tv/es/videos/079502-000-A/espana-al-borde-de-la-crisis-de-nervios/cumula innombrables causes judicials, s'han evidenciat casos de corrupció i connivència amb magistrats i fiscals, fins la família reial ha estat encausada per delictes demostrats. I s'han vulnerat drets socials contra la nació catalana empresonant càrrecs electes i gestors culturals. La policia militaritzada ha actuat violentament contra uns ciutadans que volien exercir el dret de vot, que ha estat segrestat contra tota llei democràtica.
Cap estament internacional pot ignorar el que està passant a Espanya, i especialment en una nació altament democràtica com és Catalunya.

Narcís Garolera

Us felicito, amics. Jo també crec q el conflicte entre Catalunya i Espanya s'ha de dirimir en instàncies europees.

Jordi Marin

Es imprescindible que el gobierno Español sea juzgado por vulnerar el derecho a la libertad de expresion y juzgado por reprimir con violencia un pueblo que pacificamente quiso votar el 1 de Octubre de 2017.
No se deberia permitir que en Europa un pais como España vulnere derechos esenciales y tenga dirigentes politicos elegidos democraticamente presos o en el exilio.

Jordi Guimerà Ferrer

LLIBERTAT pels presos polítics

Cristina

https://www.change.org/p/anc-portar-l-estat-espanyol-davant-el-tedh-tribunal-europeu-dels-drets-humans?recruiter=40132486&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=psf_combo_share_message.undefined&utm_term=share_petition

Amparo Escudero Soler

Que sigui aviat..si us plau
estem amb una situació límit...s'ha de afluixar la tensió emocional a la que estem sent sotmesos..
Represiò, càstic i no es respectan els drets fonamentals de les persones que volen i tener dret a demanar una forma de govern desde la gent.

Monique

Un día? Que día? De aquí 80 años como pasa con los crímenes del franquismo? Todo el gobierno español son hijos y nietos de los franquistas. La dictadura sigue igual en Catalunya. Así que si se espera demasiado , quién quedará del gobierno actual catalán ? Es una vergüenza que el gobierno español sea el más corrupto de Europa, y quizás del mundo, y que no pase absolutamente nada. Uno llega a la conclusión que la justicia no existe.

Joan miñarro sànchez

Molt interessant

Josep Maria

Que siguin jutjats tots els que vulneren els nostres drets.

MTeresa Culebras

M'omple de joia q es facin accions x restituïr si cap la dignitat del poble Català

Pep de la vall seca

Tot està per fer.

Xavier Martín i Arruabarrena

ESTAT ESPANYOL ALS TRIBUNALS INTERNACIONALS...

Ferran de Miguel i Barnils

Ja comença a ser hora, de que tal com vaig demanar no fa gaire temps, els juristes de Catalunya, es mullin, per fer costat al poble que els manté i del que viuen, per posar una mica de cordura, en front d'una dictadura espanyola que ha embogit completament

Josep masdeu

No vull una dictadura encuberta

Hans Móller

Falta una precisió de temps i calendari.

Jaume sauleda

Estic a la vostra completa disposiciò pel que pugui ajudar. Hem d’arribar fins al fons de la qüestiò car tanta humiliaciò a un poble no pot quedar impune.

Margarita Jordana Llobet

Endavant col.lectiu Praga!!!

Joana prats

Que passi JA

Cristina Muntasell Arcarons

Em sembla bé la proposta.

Merce

Moltes gracies

Josep COMAS

D´acord amb escrit del Col·lectiu PRAGA,

Pere Zaera Santafe

Llibertat per presos polítics

argentina

M.agradaria molt que culpabilitzin als jutges i fiscals que nomes actuen el que Madrid els mana.

Akela

Que jutgin tota aquesta banda; ells sí que són delinqüents.

Ciano

S'han de poder jutjar a aquets assassins i criminals

M&M

Un crema cotxes, l'altre amenaça, insulta i fins i tot utilitza la violencia, però no passa res, altres no fan res i estan a la presó o al exili por si... Això es la democråcia i estat de dret del gran estat espanyol si, el dret a fer el que hi passa pels ...

Teresa duch dolcet

Necessitem un àrbitre internacional imparcial. Sobretot imparcial i sense interessos creat. Fins ara no l'hem trobat. Aplaudeixo la iniciativa!

Joaquim Llinas Montull

No demano res per mi, només voldria que tota aquesta gent i dic gent"Politics, jutges,fiscals, banquers, empresaris... que amb la seva actuació han robat han perjudicat a totes aquelles persones que de bona fe vàrem confiar en ells, no tenen perdo de Déu, es tant gros el que han fet i tant, que la seva mare se sent avergonyida.
Si arriba el dia que són posats devant d'una JUSTICIA INDEPENDENT, quels hi expliquin el que es la justicia, hi sentin el pes d'ella per que la puguin sospesar.

Jennifer Carulla Palaín

Que siguin jutjats per tot el que han fet impunement.

Jennifer Carulla Palaín

Que siguin jutjats per tot el que han fet impunement.

Elena Martinez Hernansaez

Quan abans millor. Hi han quatre persones a la presó i d'altres que no poden venir a casa seva. Això cada cop és més una dictadura.

Ro

Malauradament em sembla més provable que em toqui la 6/49 a que arribin a condemnar cap dels causants d'aquesta injustícia. Tant de bo m'equivoqui.

Emma Carreras

En devant la defensa del nostre poble, i els seus càrrecs electes democràticament i que han estat volnerats els seus drets!! Per el govern del estat espanyol que es diu demòcrata, quan el que ha fet és un "cop d estat "... A un poble i a la seva gent!!... Incomprensible dins una Europa que es diu defensora dels drets humans i idees políticas defensades amb pacifisme!!

Rem

Ens hem llençat a una reivindicació justa sense àrbitre internacional i l'oponent té impunitat, per ara.
Si no es trenca això serà tràgic i decebedor.

Carles Bagó

L'estat espanyol ha de ser denunciat internacionalment. Responsabilitzan-ne primer els polítics de primera fila, i en segond , la seva extensió judicial i policial repressora.
El món té que entendre que en aquests moments s'ha estant vulnerant els drets personals més bàsics, així com els socials i polítics. És clar, que en aquest moment no hi han garanties democràtiques ni divisió de poders.

Joan

Cal que els catalans ens espavilem rapid o estem perduts. No podem decebre als nostres avantpassats.

enric

Tenen segrestades i amenaçades, personalitats honestes, electes, innocents i pacífiques. Això és un crim

Josep joventeny

El meu reconeixement i ple suport a aquest col.lectiu.
Crec que ara s.imposa el que es proposa per part del col.lectiu Praga.
Cal posar en evidència tota la brutalitat d.aquest estat espanyol.
Gràcies.

Ramon-Miquel Sobrevals

Paper mullat. A pesar de la represió policial contra la població indefensa, vist per tota Europa. va passar això:

Efe 16.10.2017 | 19:15
Espanya ha estat elegida avui membre del Consell de Drets Humans de Nacions Unides per al període 2018-2020. La candidatura espanyola, que arribava sense oposició, ha obtingut el vot favorable de 180 dels 193 membres de l'Assemblea General de l'ONU.

Helena Curell

Em sembla molt bona idea i espero que tiri endavant ben aviat.

David

Està clar q la justícia és parcial a Espanya i això tard o d'hora ha de caure pel seu pes.
Amb col.lectius com aquest,el Praga,si l'argumentació i la base són els adients i són imparcials, ajuden a escurçar el temps per a que aquesta justícia espanyola un dia sigui jutjada.
Que així sigui.

Toni

Perfecte!
Però qur sigui ràpid, que ells s'estan afanyant fa dies a destruir el país i provocar odi.
Si pot ser que incloguin en la demanda banquers, financers i gàngsters d'aparença falsa que els subvencionen i instiguen.

Olga Pibernat

Ho tinc claríssim ... Catalunya és pionera en projectes de futur: socialment, tecnològicament i econòmica. Per això ens volen callats!! Si despertem la consciència de les persones perquè siguem dignes i lluires fem trontollar el projecte d'uns quants infames que pretenen muntar el Nou Ordre Mundial. El President del Gobierno de España només és la tapa de l'olla que fa bullir el caldo. La UE ja te un projecte per tots els membres i a CATALUNYA hem aixecat "la tapa de l'olla". No som només la Revolució dels Somriures... som la porta d'entrada a la nova era humana: La que no està controlada econòmicament per unes mans interessades i les persones prenem consciència i actuem amb conseqüència. No estem adoctrinats ni aborregats. El Club Bilderberg segurament no esta gens content amb el poble Català i fa pressió sobre la "tapa" perquè no l'aixequem. Així els feixistes estan autoritzats i els corruptes lliures. Els primers fan la feina bruta i els segons omplen la galeria de l'espectacle. Nosaltres no compartim aquesta burla i per això ens castiguen. Això ja no s'aguanta... a hores d'ara es demana seny, que per alguna cosa tenim cervell.

Ana

En castellà perque m’entenguin be!
A cada cerdo le llega su “San Benito”!!
Aviam si d’una punyetera es fa JUSTÍCIA amb majúscules i paguen per tot el mal que han fet, que fan i que pretenen fer perque la seva maldat no te límits!!!!
Tant d’odi no pot ser bo per al cos i els hi passarà factura...

Josep basagaña vall

Dons si tenim sed de Justicia !!!!

Pilar bota roca

Tant de tergiversar la realitat i tantes injustícies s'han de poder portar a una Justícia superior i justa.
Gràcies

Glòria

Sóc una persona gran i no voldria marxar sense veure-ho. Tota la vida he lluitat contra el feixisme i la corrupció. Voldria justícia i democràcia total.

JAVIER BARBERA SOBREPERE

A veure si així , d' una vegada per Rotes, el mostré clan por estar escoltar..

Marti

Ja seria hora que algú els hi fes pagar tot el mal que han fet i continuen fent.

Nuria Juncadella Roig

Que un Consell Europeu de Justicia intervingui al Govern Espanyol que vulnera les drets dels catalans.

Maria Rosa

Ja no es pot aguantá mes justicia x el pople catalá

Emma

Moltes gràcies per aquesta iniciativa. Tant de bo paguin tot el mal que estan fent!!!

Inés

I tant que hi acabaran, si hi ha justícia, esclar!

Albert Fuchs

Tan de bo, que aquesta "denúncia" vagi fent via andevant.
El que 'lamentablement' penso...pero no desitjo..., es que les mans negres de JUNKERS, LA BANCA EUROPEA, Intereses comercials.....varis, la propia Comunidad Europea, etc., posin impedimemts insuperables per assolir la indelendéncia.

Delfí Sabartés

Suport a aquesta iniciativa i les que calguin per dur ben aviat els colpistes a les instàncies judicials internacionals. Cal certa agilitat abans no segueix empresonant o reprimint violentament el poble català.

Albert Fuchs

Si Europa no desperta i actua contra aquesta represio, que el govern del PP amb els seu "socis" practiquen -per interés partidista-, vol dir que, una vegada mes, els interessos económics s'anteposen als democrátics.
El "deute/déficit" económic d'espanya es tan bestial que cap soci Europeu vol que espanya faci fallida i tenir que asumir-ho.
La sol-lució per aquest problem es que CATALUNYA segueixi "mantenint españa".
Una vegada mes l'economía te mes pes que la democrácia.
La decadéncia de l' "unió europea" torna, després de la fugida dels inglesos, a mostrar la seva feblesa.
Crec que els catalans o no, que visquin i treballin a CATALUNTA, estém condemnats de per vida, a mantenir espanya amb els espanyols dins.

Gemma Esteve

A veure si d'una punyetera vegada te més forsa l'inteligeència que la maldad ipodem guanyar sense guerres.

Maria Martinez Vendrell

Endavant i rapidament!!!
Es una iniciativa fantastica i absolutament urgent!!!
Aixo es una dictadura oberta i descarada, amparada per la immunitat que s'autodonen.
I a la CCE els hi hauria de caure la cara de vergonya si en tinguessin!!!!

Joan garcia prat

Jo soc un indefenç jubilad i las llagrimas no amb deixan escriura.

Jaume

No podran amb nosaltres. VISCA CATALUNYA

Ramona

Tant de bo es pugui fer. No pot ser que quedi sense càstig un comportament tant greu com aquest.

Josep

Imparables fins la llibertad

Rosa sanchez

Vinga endaban i no us entre tingueu, q res dies pasen, habiam si oodem acaba de una vegada amb aquet mal son

Josep Padró

Donç a veure si comencem ja a tenir justícia perque ja estem farts de tanta injustícia amb la complicitat d'Europa.
PROU JA D'IJUSTÍCIA.

Laura Gutiérrez-Baig

És imprescindible que el Govern central sigui jutjat per vulnerar el dret a la llibertat d'expressió i jutjat per reprimir amb violència un poble que pacíficament ha exercit el dret al vot l'1 d'octubre de 2017.
No hauria de permetre que a Europa un país com Espanya vulneri drets essencials i tingui dirigents polítics elegits democràticament presos o en l'exili.

Caljosep

perquè aquesta notícia no surt a diaris de primera tirada?

Maria

No poden fer callar la voluntat d un poble! Ja tarden en jutjar los. Només els Hi desitjo que el mal que estan fent a gent bona els hi sigui tornat!

Manel palau

Per dignitat

Ernest

"España nos quiere, però no nos AMA" És ben trist tenir-nos aquest ODI ancestral, i no saber-ne el perquè!!!

Martha Torres G

En espaÑa hay una grave y contagiosa enfermedad. Los sucesores del dictador Francisco Franco, siguen gobernando y robando al pueblo, tienen grandes fortunas y los dirigentes véase sra Sous Sáez de Santamaría hija de militar, Méndez de Vigo, etc etc etc y así hasta el rey Felipe V. TODOS ellos asegurados frente a la Justicia espaÑola, una JUSTICIA NO existente, eso sí un presidente cuyo nombre aparece en una lista de corrupció, llamado como testigo y mintiendo bajo juramento sí es el sr M.RAJOY

Pere Ripol Millet

Ja sería hora!!!. Vergonyosa l'actuació del "Gobierno de España" i el conjunt de Tribunals espagnols reprimint amb la màxima violencia el dret majoritari català d'autodeterminarse com vulgui. És una obligació ineludible de tot catalán de bé lluitar per a conseguir la nostra LLIBERTAT!!!

Rosa Mari

Això està molt be, ojalà sigui ben aviat. Si necesiten firmes estic segura que els independentistes tots firmariem. Potser serìa una opcio?

Teresa Bertran

Endavant, que ja anem tard!!

Mencat

Hem d'anar de pressa, perque ells no baden i son l'escoria de l'Espanya que tan veneren nomes pel poder , ja que es l"unica cosa que els interesa diners i poder.

mercedes

no espot tolera.aplica el 155 fet amida per un gobern intoleran i anti democrata.
llibertat per els nostres dirigents.

Àngels

Endavant col.lectiu Praga!! Quan abans millor. Gràcies

Ramona ibarra i Sola

Preguem que el Col.ectiu Praga faci totes les passes necessaris per reclamar judicialment en tot el que ens han expossat sobre les vicisituts que el poble de Catalunya s'ha vist, hi encara s'hi.veu sota els drets que l'estat Espanyol es fabrica a favor seu, sense cap mena de dret juridic a favor de negar-nos el dret a l'autodeterminacio,

Pau Campabadal i Traïd

Aixo fa molt de temps que segur que més d'un ciutadà /na descontent amb el govern dictador ho ha proposat de fer.
I tantant mateix ho haguessin fet avants.
Però amb una mica de Temps i seny.... t'ambe es una bona manera de fer-ho.
Enhorabona. Ja s'ho mereixien collons!!!

Joan nadal baraldes

Collons ja seria hora de portar aquesta xusma de politics i la corona als tribunals , "també aquells que els apoyan a'hn de ser jutjats , la neteja a de ser ejemplar

Araceli coll

Per justícia .

Ramón Bramona Rams

Ja sería hora que Jutgesin als corruptes gobernants que tenían. Una vergonya

Imma

Ja fa dies que trobo a faltar que tots els juristes, magistrats, advocats, catedràtics del país i de l'estat haurien de denunciar de manera efectiva i fefaent, és a dir, presentant denúncies davant de tribunals interns i europeus perquè el govern i l'estat espanyol aturin la repressió que està inflingint sobre el poble català.

Rosa S.Ll.

Endavant.Tan de bo tinguem sort.Gràcies per la tasca que esteu fent

Jordi Ramirez i Curto

Tenim que fer algo per la llibertat i la dignitat de tots!! I tota la banda aquesta a de acabar devant els tribunals...es med tota tota tota Espanya es culpable!!! Son molts els que callent per tant son igual de culpables que!!! Exemple: si agredeixent a una dona qui son els culpables?? Tots!! El que agredeix i els que miren a un altre costat TAMBE!!! Visca Catalunya i força a tots els que volem un Pais sobera!!

M. Jose Capdevila Moragas

Ja es hora que algu del nostre pais decideixi portar aquest govern corrupte als Tribunals Internacionals. Espero veure molts dels seus membres entra reixes, especialment la Virreina Soraya que es absolutament pèrfida i maligne.

Valentina

D''acord amb tot !Endavant !!

Josep Mora

Estic dacor k algún tribunal ahuria d jutxà l' gobern español.

Paquita

Felicito, per tot el treball, constància i sabiésa d'un poble, orgull d'una manera de ser que ens defineix com a Catalans, surti la veritat, i que és pugui reconiexer la mala fer i maldad en la que ens
tractan.

Sigfried

hi viscut molts fora d´Ñ, i al tornar, ja em va donar una certa pudor a algo corrupte amb akest govern Central-Madrizzzzzzz. Ja eu notat el taranná, d´akesta gent, tot el seu pedigree,..., i lo que porten al seu ADN. Judici,..., at hurry up,..!!!!!, later on Jail,.!!

laura

Tots davant del jutge! Colla de xantatgistes i manipuladors. Aquells que diuen tant de democrácia a Espanya i de diàleg, son els que menys ho apliquen. Que cínics. A EUropa ja!

Oriol

Sí, hi hauriad'haver una espècie de Tribunal de Nüremberg per tota aquesta casta política i judicial de l'Estat . I els mitjans i periodistes que cada dia exalten el feixisme haurien de ser interpel·lats i passar, com a mínim, la vergonya d'haver col·laborat en una caça de bruixes impròpia d'un país democràtic!

Oriol

Sí, hi hauria d'haver una espècie de Tribunal de Nüremberg per tota aquesta casta política i judicial de l'Estat. I els mitjans i periodistes que cada dia exalten el feixisme haurien de ser interpel·lats i passar, com a mínim, per la vergonya d'haver col·laborat en una caça de bruixes impròpia d'un país democràtic!

Manel

Ojala alguien pare los pies a este gobierno del PPSOE ladron, mafioso y criminal.

Jep

Amb el record de Nüremberg

Jep

Amb el record de Nüremberg

josep. maria

Hi estic molt d'acord.
A veure si els governs malvats, amb obsessió malaltissa per la mentida i la violència, amb un únic únic argument: conservar el poder, usant tota la seva ca pacitat perversa...etc, etc
Que siguin jutjats per uns jutges "equlibrats", no comprats, independents.. I els poguem veure a la presó.
Això és vergonyós al segle XXI.

Maria Dolors Prats Llort

Gràcies per la vostra feia. Sort de gent com vosaltres. Estic segura q molts catalans com jo ens sentiria'm feliços de poder ajudar. Podem fer alguna cosa? Jo a la vostra completa dispocisió. VISCA LA REPÚBLICA CATALANA!!!!!

Manuel

Hola! No os dais cuenta que si Eiropa no actua, es porque no les interesa que Cataluña sea independiente ya que sino, España generara una deuda que nunca podra asumir sola, y, Europa no esta dispuesta a dejar mas dinero a España, todo es un tema economico, por eso, les da igual todas las manipulaciones judiciales, arrestos sin fundamento, etc.. Ha de haber alguien con suficiente peso mundial para poder parar a toda esta lacra franquista. Un saludo

Ramon Fortuny

Aixo es vergonyos.

Ramon Masagué Arribas

El nivel que està agafant el conflicto entre Catalunya i Espanya, crec que si les instàncies internacionals están esperant arrivar al final i començar a actuar és molt greu. No pot ser que el PP en els seus judicis canvii de jutges o de fiscals o fan desaparèixer a persones que han de declarar o fan desaparèixer proves o esperen a que prescrigui el delicte o com es tenen proves i treballen en les més altes instàncies o al exili com el cunyat del rei Felip V de Catalunya i VI de Castella. Volen que nosaltres , els catalans, tinguem la culpa de la seva crisi económica i amaguen que el BCE no compra deute espanyol des de 01/01/2018. A la resta d'Espanya hi ha una manca d'informació i una manipulació increíble. Esperem que demà podem fer el desig que tots volem. Desperta ferro!!!!!!

Maria Alba Argilės Gömez

Amunt i crits i tirar endavant sense aquesta gent opresora i violentam

Maria Alba Argilės Gömez

Poseu en marxa un escrit q puguem anar signant tots i tirem.ho endavantmñ.Aquesta gent no ės pot aguantar ens estan oprimint cada dīa més

Lali

Visca pel col.lectiu Praga !! Ja n'hi prou d'accions corruptes un judici JA i aquí està el poble català per viure lliures d'aquesta màfia xusma...Endavant !!!

Lali Figuerola

Ja es hora de lliberar-se d'aquesta màfia xusma , un judici JA !! Endavant col.lectiu Praga , el poble català es mereix respecte i necessitem ajuda europea

Tere

Pues ya seria hora de que alguna justicia juzgara a esos letrados y jueces que no ejercen su cometido con dignidad, ellos son los primeros que deberian estar encerrados en lugar de los que estan, ya que no ejercen su cometido con honorabilidad e independencia que es lo que corresponde a un juez. Mejor se hubiesen dedicado a fontaneros porque de jueces son un peligro para la humanidad.

JAUME SINGLA

Una excelent iniciativa. Els abusos de poder per part de la "justicia" espanyola han d'acabar a la justicia europea

Fermi Garriga

Estaria molt be que jutgin tota aquesta banda criminal. Pero es una llastima que en deixin fora el seus caps, els de Ibex, i nosaltres anar donant els diners als principals culpables, caixa, sabadell, repsol.....


Escriu un comentari

* El correu electrònic no serà publicat