Ábalos, tocat i enfonsat. Illa, tocat… ¿i enfonsat? 

178

Luis Ábalos (ex ministre de Transports) està políticament tocat i enfonsat com a conseqüència de la trama corrupte de comissions pel material sanitari (mascaretes…) durant la pandèmia de la covid. Ha estat assetjat per l’oposició i pel seu propi partit, PSOE. Salvador Illa (ex ministre de Sanitat) també està políticament tocat… ¿i enfonsat?

2.- TOLERÀNCIA ZERO I DIMISSIONS. Ábalos i Illa mantenen una intensa entesa i col·laboració des de que foren ministres del govern de Pedro Sánchez. Les presumptes comissions en la contractació, compra, venda i distribució de mascaretes durant la pandèmia es produeixen en el temps en que Illa era ministre de Sanitat. Què en sabia Illa d’aquesta trama corrupte? No en sabia res? Que va fer per denunciar-la i aturar-la? En qualsevol dels casos, Illa queda inhabilitat com candidat del PSOE en les futures eleccions catalanes. Ha de dimitir de la mateixa manera que ell demana la dimissió dels seus adversaris per fets que no tenen cap gravetat. Illa ha de renunciar a la seva acta de diputat al Parlament com Ábalosha estat obligat a abandonar la seva acta de diputal al Congrés. Cal  tolerància zero en la corrupció, segons Pedro Sánchez.

3.- GESTIÓ CRITICADA. Nombrosos internautes fan aportacions crítiques a les gestions i l’historial de Salvador Illa. Kita Novsky: “L’embolic que Illa va provocar a la Roca del Vallès!”. Pep Camps: “Illa era l’alcalde que va permetre la Roca Village en terrenys agrícoles”. Marià Renant Carreras: “Varen posar a Illa de ministre de Sanitat perquè no sabien on posar-lo, va venir una pandèmia, el treuen i el tornen a Catalunya. Això és un altre càstig com el de Montilla Quin escàndol”.

4.- DON SALVATORE. Jordi Galves: “…Salvador Illa, don Salvatore, és i fou un incompetent com ha demostrat en tots els càrrecs que ha tingut. El ministeri d’Illa va ser estafat, o aparentment estafat, per tota mena d’intermediaris, productors i proveïdors durant els dies finals de març i principis d’abril de 2020 (…) El Govern d’Espanya anava pagant per avançat materials que no van arribar mai o que, directament, eren inútils. Les mascaretes no varen servir per protegir ningú i les proves de la Covid eren defectuoses (…) Salvador Illa va comprar falsificacions a preus astronòmics a traves d’empreses fantasma, sense experiència, sense personal, amb adreces desconegudes (…) Pedro Sánchez es ben conscient que Salvador Illa es avui un ànec coix”.

Comparteix aquesta entrada