L’Espanya fracassada necessita una Catalunya sobirana

160

Espanya és la història d’un fracàs. Tot un seguit d’episodis de colonitzacions, dictadures, repressions. Episodis durant segles… i d’ara mateix protagonitzat pels seus partits actuals (PSOE, PP, Podemos, Vox…) i les institucions constitucionals.

2.- Espanya colonitzadora de pobles d’Amèrica fins i tot a la força, pobles que s’han alliberat i que no volen tornar a ser dominades per cap règim espanyol, sigui monàrquic o republicà. Espanya de dictadures com la del general Francisco Franco de la que emana per imposició seva la monarquia en la figura de Juan Carlos I, avui fugit per obscurs afers financers i de faldilles. Espanya de repressions contra contraris a la dictadura i avui amb presó i exili contra el sobiranisme / independentisme català que promou pacíficament l’irrenunciable dret democràtic d’autodeterminació dels pobles.

3.- El sobiranisme català s’inscriu en la reivindicació centenària, fins i tot mil·lenària, del històric catalanisme polític. Un sobiranisme que és manté malgrat la intensa repressió realitzada per part del règim espanyol a traves de les mes diverses vies com la judicial, la policial, la mediàtica, l’espionatge, les clavegueres de l’estat, el quintacolumnisme…

4.- Els demòcrates espanyols haurien d’admetre i divulgar que el sobiranisme / independentisme català pretén aconseguir els seus drets i les seves llibertats i establir una relació Catalunya / Espanya basada en la llibertat, la democràcia, la solidaritat, els drets humans i el respecte mutu a la sobirania d’ambdues nacions.

5.- L’Espanya fracassada necessita de la Catalunya sobirana per alliberar-se del seu fracàs. Només la Catalunya sobirana pot ajudar de manera eficaç a l’Espanya fracassada. O dit en altres paraules. L’Espanya que vol aniquilar la Catalunya sobirana opta per mantenir l’Espanya fracassada.

Comparteix aquesta entrada