El gran frau de Comuns i PSOE contra Trias (Junts)

231

“Els aliats tenen un preu”, article de Lluís Foix, és aplicable a Barcelona, que per uns és una ciutat provinciana espanyola (PSOE, Comuns, PP, VOX) però per altres és la capital nacional de Catalunya (Junts, ER). Aquesta manca de capitalitat, que té en contra el règim espanyol amb adn franquista perjudica tot Catalunya en el àmbits econòmic, social, polític, cultural, institucional, internacional…

2.- Ada Colau (Comuns), també coneguda per Colaufrau, i Jaume Collboni (PSOE), l`home que es presenta com gay per atreure alguns vots, estan disposats a fer tot el possible per cometre un frau polític contra el guanyador de les eleccions municipals a Barcelona, Xavier Trias (Junts).

3.- Colau i Collboni que es presenten com “progressistes” demanen els vots de Daniel Sirera (PP) per anar contra Trias. Tothom sap que el PP es tant “progre” que acostuma a pactar amb els ultres de VOX. S’estableix així un curiós lligam PSOE / Comuns / PP / VOX contra el sobiranisme català democràtic i pacífic. Es el lligam del “a por ellos” i de l’actuació policial contra les urnes el dia en que es va celebrar el referèndum d’autodeterminació. El Tractat de Drets Civils i Polítics de Nacions Unides, ratificat pel règim espanyol, reconeix el dret d’autodeterminació dels pobles.

4.- El gran frau que Comuns i PSOE preparen no es nou. Colau ja va utilitzar informes falsos de les clavegueres de l’estat en un intent d’ensorrar l’honrat Trias. I va pactar amb els ultres de Manuel Valls per anar contra Ernest Maragall (ER)

5.- El gran frau també és dona en el cas de Collboni. Aquest polític defensa que el PSOE es un partit “progre”. Es a dir, resulta que el “progressisme” consisteix en el que fa el PSOE, que es el partit dels GAL, de la repressió del 155, del Catalangate, el partit que imposa el castellà i prohibeix el català al Congrés i al Senat…

Comparteix aquesta entrada