L’espanyola Batet (PSOE) contra la catalana Nogueras (Junts)

278

PUNT.- L’espanyola Meritxell Batet, del PSOE com Salvador Illa i presidenta del Congrés de Diputats, ha avisat per escrit a la catalana Miriam Nogueras, portaveu de Junts, de les conseqüències que pot tenir si aparta un pam la bandera espanyola en una roda de premsa

CONTRAPUNTS. 1.- La juntaire Noqueras ha contestat a la sociata Batet també per escrit defensant el dret democràtic a la llibertat d’expressió de la ciutadania i dels seus representants a les cambres legislatives. Miriam Nogueras també retreu que Meritxell Batet no s’hagi interessat per les amenaces que ha rebut en els darrers dies.

2.- L’escandalitzada Batet s’hauria d’escandalitzar mes aviat de les seves pròpies actuacions que, aquestes sí, son realment escandalosos des d’una perspectiva democràtica. Batet es incapaç de posar en marxa la comissió d’investigació sobre l’Operació Catalunya que te arrels en les clavegueres de l’estat i la policia patriótica. Batet es la presidenta que prohibeix parlar en català al Congrès i tanca el micròfon als que intenten ferho.

3.- Aleix Sarri Camargo, amb presència activa a les xarxes, escriu: “Es brutal. Meritxell Batet amonesta a Miriam Nogueras per apartar un pam una bandera espanyola i, en canvi, no va ni pensar en interrompre el diputat de VOX que mostrava un muntatge amb el president Carles Puigdemont entre reixes. Es un bon autoretrat de què es el PSOE en realitat.

Comparteix aquesta entrada