Rèplica a Antich. Alliberar-se del mal govern d’un mal president és millor que estar en aquest govern

286

Rèplica a José Antich, editor i director de www.elnacional.cat, web que paga el peatge de tenir a SS (Sergi Sol) del trifachito Junqueras / Aragonès / Rufián (ER) entre els seus col·laboradors.

2.- Antich, en el seu article “Un mar d’esculls per a Aragonés”, es refereix a la sortida de Junts del Govern català. Defensa dues tesis inicials: “No veig millor instrument per fer una activitat política que el govern del teu país (…) El Parlament és l’única instància democràtica que concedeix o treu legitimitat”. Si el que Antich escriu fos veritat, ER podria formar govern amb PP, VOX i Cs. Si el que Antich escriu fos veritat, un govern legitimitat inicialment pel Parlament tindria carta blanca per anar contra el Parlament.

3.- Però hi ha quelcom millor que formar part de qualsevol govern. Es millor alliberar-se d’un mal govern (ER) presidit per un mal president (Aragonès). Un govern regionalista, no sobiranista o independentista. Un govern monclovita, servil amb el PSOE dels GAL, del 155, de les clavegueres de l’estat, del Catalangate. Un govern sense suport parlamentari. Un govern amb un president covard que te por de sotmetre’s a una moció de confiança. Un president que, com un fatxa, transgredeix els drets humans quan impulsa la presumpció d’innocència de la presidenta del Parlament, Laura Borràs (Junts), i talla el cap d’un dels millors consellers com Jordi Puignerò (també de Junts). Aragonés i la cúpula d’ERC són els que provoquen la trencadissa del Goverm independentista.

Comparteix aquesta entrada