Dalmases assetjat per l’autoritarisme d’Aragonès i de la cúpula d’ERC

326

ERC i els seus aparells mediàtics, com naciodigital ben subvencionat per aquest partit, ha endegat una campanya d’assetjament inquisitorial contra la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i els seus col·laboradors com Francesc de Dalmases (Junts)

2.- Però Dalmases i el seu partit no son, afortunadament per ells, com el president Pere Aragonés (ERC). L’escriptor i professor Jordi Galves dona la cara: “A mi Aragonés no em va pressionar. Directament em va fotre fora d’El Temps i de Catalunya Ràdio. De elnacional.cat ho han intentat”. Però Galves i el diari impulsat per José Antic han resistit la pressió autoritària  d’Aragonès.

3.- La periodista Pilar Carracelas acusa de prepotent i masclista intolerable a Sergi Sol, comissari polític i d’informació d’ERC. Així es va poder veure i sentir en directe a “Tot es mou” de TV3.

4.- D’una manera autoritària i histèrica s’expressa també el diputat Sergi Sabrià (/ERC) com es veu en un vídeo que circula per les xarxes. Es un Sabrià que escridassa i renya amb menyspreu als periodistes colpeja fort una taula.

5.- L’internauta Eduard Serra ratifica el masclisme dins ERC: “Fa molt temps que s’acusa a Sergi Sol de masclista acusador. Recordeu que també el diputat Lluís Salvadó va parlar de les ‘mamelles grosses’. Salvadó va ser partidari que una consellera que havia de ser nomenada fos “la que tingui les mamelles mes groses”.  Sol encapçala el trio mes masclista d’ERC amb Salvadó i Alfred Bosch. Aquest és  l’únic que ha dimitit dels tres”.  

6.- Ramon Cotarelo insisteix: “ERC, que es el partit que nomena els càrrecs per la mida de les mamelles, i la CUP, que amaga i silencia l’assetjament sexual al seu interior, son els partits que volen que es parli del cas Dalmases al Parlament”.

7.- Sergi Sol, a més, col·labora en el diari ultra espanyolista “La Razón” i participa en el programa televisiu “Al rojo vivo”, de la Sexta, dirigit per Antonio Garcia Ferreras, ben relacionat amb José Manuel Villarejo. Significativa relació entre el comissari polític d’ERC i el comissari de les clavegueres de l’estat.

8.- Una conseqüència de l’autoritarisme d’ERC es que aquest partit fa servir el seu control  sobre els mitjans de comunicació. Ha decidit que la mencionada Pilar Carracelas i Albano-Dante Fachin deixin de participar en “Tot es mou” de TV3. El partit de Gabriel Rufián, Oriol Junqueras i Pere Aragonès els hi talla el cap com ja ho van fer amb Ramon Cotarelo.

9.- Blanca Serra Puig  analitza aquesta  crisis política i mediàtica que repercuteix negativament en la democràcia i la sobirania. Explica:  “El cas de Dalmases és una derivada del cas Borràs per on sembla que tot s’hi val. Jo vaig seguir l’entrevista a Borràs i em va semblar que presenciava un auto de fe inquisitorial tan típic de segles passats espanyols. El sector periodístic al final no preguntava: emetia un judici. Mentre els i les periodistes es llepaven indignades les esgarrinxades post FAQS, s’estava produint una autèntica i brutal salvatjada en les persones dels síndics electorals absolts i novament jutjats. Poques llàgrimes periodístiques ha aixecat tal barbaritat jurídica. Allò que ha passat o diuen que ha passat a la rebotiga del FAQS és una trifulga sobredimensionada que encobria el disgust del personal per la defunció del FAQS, mes les ganes de tallar el cap de Borràs perquè plegui, mes la falta de sang freda del diputat Dalmases que calia al cas”.

10.- Ramon Cotarelo ho sintetitza: “Benvolguda Laura Borràs… no només has d’aguantar per pura indignació sinó perquè representes l’últim bri de decència a la política catalana i ens representes a molts. Aquesta gossada immoral, ja es veu, és capaç de tot per tal de continuar  robant”

Comparteix aquesta entrada