Pedro Sánchez i els seus còmplices, acusats de violència i violar els drets humans

279

1.- Pedro Sánchez i els seus còmplices son acusats de violència i de violar els drets humans a Melilla amb l’excusa d’una suposada actuació de màfies, acusació feta per molts sectors polítics, cívics i també per la diòcesis de Màlaga.

2.- Pedro Sánchez es acusat de la massacre a Melilla i de violar els drets humans amb l’excusa de defensar la sobirania del territori espanyol amb qualsevol mitjà encara que no sigui democràtic i pacífic.

3.- Pedro Sánchez és acusat de mentir al dir que els immigrants empraren la violència quan no hi ha cap prova que avali aquesta afirmació perquè els immigrants, morts i ferits, estaven morts de gana i anaven desarmats.

4.- Pedro Sánchez es acusat de denigrar encara més la defectuosa democràcia del règim espanyol quan pacta amb el règim dictatorial del rei Mohammed VI del Marroc.

5.- Pedro Sánchez és acusat d’abandonar el Sàhara Occidental, de no defensar el dret d’autodeterminació d’aquest poble i d’abandonar-lo a mans del sàtrapa marroquí

6.- Pedro Sánchez es acusat de mantenir ara, en plena massacre de Melilla, la justificació que va fer en el seu dia del terrorisme d’estat dels GAL endegat per Felipe González.

7.- Pedro Sánchez es acusat d’elogiar impúdicament la repressió policial contra uns emigrants indefensos que nomes podien defensar-se amb el propi cos.

8.- Pedro Sánchez es acusat, fins i tot pels seus socis de Govern com Podemos, de practicar un racisme institucional.

9.- Pedro Sánchez és acusat de la seva política es  basa en l’espionatge contra l’independentisme democràtic i pacífic (Catalangate), en el manteniment de la guerra bruta,  en les clavegueres de l’estat i en la repressió.

10.- Pedro Sánchez i els seus còmplices son acusats d’assumir i practicar el projecte polític espanyol dels moviments ultres i espanyolistes. D’això en diuen Govern progressista…

Comparteix aquesta entrada