Catalans tarats, ¡abandoneu Esquerra Rufiana!

377

PUNT.- L’espanyol Gabriel Rufián, que s’abraça somrient amb la gent de VOX, insulta al president català exiliat, Carles Puigdemont, i a l’independentisme català democràtic i pacífic. Empra la gravíssima denominació de “tarats”, pròpia dels baixos fons. Després el portaveu d’Esquerra Rufiana al Congrés de Diputats fa veure que rectifica. El gran avalador del diputat espanyol, Oriol Junqueras, diu que confia plenament amb Rufián: “Em sento molt orgullós de la gent que sap rectificar”.

CONTRAPUNTS.- No, Junqueras. ER (Esquerra Rufiana) fa temps que està entre nosaltres i ha vingut per quedar-se. ¿Quants “tarats” te l’Esquerra Rufiana d’Oriol Junqueras, Pere Aragonès, Joan Tardà, Sergi Sol, Josep Huguet… entre la seva militància i els seus votants fins ara?

Catalans tarats que alguna vegada heu votat Esquerra Rufiana, ¡rectifiqueu!… així Junqueras estarà tranquil perquè es sent “molt orgullós de la gent que sap rectificar”. Catalans tarats, ¡abandoneu Esquerra Rufiana!

El periodista Antonio Baños, punyent i lúcid com sempre, comenta així les paraules de Junqueras donant suport a Rufián: “Home és lògic. Sota la seva direcció han rectificat d’independentistes a obedients enamorats d’Espanya”

Comparteix aquesta entrada