ER atrapada pel Govern espanyol, el seu CNI i el patriota Villarejo

457

Els fets confirmen que ER està atrapada pel Govern espanyol, el seu CNI (Centro Nacional de Inteligencia) i l’(ex) comissari patriótico José Manuel Villarejo, històric i destacat servidor de l’estat i defensor de la unitat d’Espanya.

2.- Un gran fracàs de l’ER d’Oriol Junqueras, Gabriel Rufián, Joan Tardà, Pere Aragonès, Sergi Sol i similars es empassar-se el NO del Govern borbònic i juancarlista de Pedro Sánchez a la mesa del diàleg. Balanç: res de res. També ha d’empassar-se el NO del Govern PSOE / Podemos a la reforma d’un Codi Penal que es antidemocràtic i contrari als esquemes de la Unió Europea, però es vol ajornar indefinidament aquesta reforma per perjudicar el sobiranisme català.  Balanç: res de res. Ara ha d’empassar-se el de les revelacions de Villarejo sobre els vincles entre el CNI i el seu confident l’imam de Ripoll que culminaren el 17 d’agost del 2017 en l’atemptat criminal a Catalunya per perjudicar el sobiranisme democràtic i pacífic. Balanç: res de res.

3.- ¿Quin diàleg pot haver amb el Govern del règim espanyol i aquest CNI? Ministres com Miquel Iceta (PSOE) i Joan Subirats (Podemos) així com el monclovita Salvador Illa no tenen credibilitat perquè estan vinculats a l’establishment i les estructures del règim espanyol. Queden desautoritzats perquè els seus partits s’oposen a investigar l’atemptat del 17 d’agost del 2017 a Catalunya. Tot queda en la penombra. Iceta, Subirats, Illa i similars haurien d’encaminar-se a la paperera de la història… per posar llum a la foscor.

Comparteix aquesta entrada