Vergonyós aval constitucionalista a Juan Carlos i a Abu Dhabi

424

Els camins tortuosos de la Real Federación Española de Futbol i del reial emèrit, pare de Felipe VI, es troben als Emirats Àrabs Units. Quina vergonya!.

2.- Dos equips que llueixen la rojigualda espanyola a la samarreta (Real Madrid, Atlético de Madrid), un equip que llueix la ikurrinya basca (Atletic de Bilbao) i un equip que llueix la senyera catalana (Futbol Club Barcelona) jugaran la Supercopa a Aràbia Saudí. Quina vergonya esportiva, cívica, política, democràtica! Vergonya perquè els Emirats Àrabs Units estan dominats despòticament per la corrupció, la manca de llibertats i de democràcia, la violació dels drets humans. Tots són responsables, no només la Federació i els equips. També el Govern PSOE / Podemos de Pedro Sánchez i els seus companys Miquel Iceta, Salvador Illa, Ada Colau que faciliten que es jugui aquesta miserable Supercopa. Estan més ocupats en perseguir i desqualificar als sobiranistes catalans i als exiliats polítics.

3.- La vergonya cobreix també als auto considerats “constitucionalistes” (PSOE, PP, VOX, Cs, sectors de Podemos) que avalen i permeten la presència del fugat Juan Carlos I, rei imposat pel dictador Francisco Franco, a Abu Dhabi. L’escandalosa i opulenta Abu Dhabi és la capital dels Emirats Àrabs Units. Lògic és pensar que Franco seria avui un amic d’Abu Dhabi i un d’aquests “constitucionalistes”. De fet, els partits amb adn franquista ho son. Vergonya!

Comparteix aquesta entrada