Aragonès en mans dels annexionistes Pedro Sánchez i Ada Colau

390

El president Pere Aragonés (ER) s`ha lligat de mans i peus amb dos mediàtics annexionistes, el borbònic Pedro Sánchez i la cremada Ada Colau, amb l’excusa dels pressupostos catalans. El PSOE de Sánchez i els Comuns de Colau son antisobiranistes catalans i el seu objectiu és liquidar la majoria independentista del 52% guanyada a les urnes malgrat la repressió i l’aparell mediàtic del règim espanyol. L’acord unilateral d’Aragonés amb la cúpula dels Comuns, que està en contra d’una Catalunya sobirana i republicana, és un cop fort contra el sobiranisme català. PP, VOX i els quatre gats de CS brinden amb cava espanyol gràcies al paper jugat per ER, Comuns, PSOE. I també per la CUP que intenta obsessivament llençar presidents i presidenciables catalans com Artur Mas, Carles Puigdemont, Quim Torra i Jordi Turull a la paperera de la història.

2.- Pere Aragonès (Parlament), Oriol Junqueras (partit), Gabriel Rufián (Congrés), Diana Riba (Europarlament) i Ernest Maragall (Ajuntament de Barcelona) cometen una sèrie d’errors polítics i nacionals que porten l’independentisme català a un carreró sense sortida. Primer: ER es nega a realitzar una actuació unitària sobiranista a Barcelona, Catalunya, Espanya, Europa. Segon: Aragonés opta per negociar la seva investidura amb la CUP i després amb Junts. Tercer: Aragonés acorda una mesa de diàleg entre PSOE i ER a la que no permet que hi participin les persones escollides per Junts. Quart: Aragonés pacta de manera unilateral els pressupostos amb Comuns. Cinquè: Aragonès pacta aquests pressupostos catalans a canvi de donar suport als pressupostos de Colau a l’Ajuntament de Barcelona que havien estat durament criticats una setmana abans per Ernest Maragall.

3.- Caldrà veure ara si, malgrat tot,  la majoria sobiranista sorgida de les urnes es recupera. La sortida del laberint passa per restablir els contactes entre ER, Junts i les CUP amb l’objectiu d’aconseguir una actuació unitària independentista a Catalunya, a les institucions del règim espanyol i a la Unió Europea.

Comparteix aquesta entrada