El fracassat Illa (PSOE) perjudica Catalunya  

271

Salvador Illa, fracassat com ministre i com presidenciable

1. El fracassat Salvador Illa (PSOE) perjudica doblement Catalunya. La perjudica perquè impedeix que els catalans disposin dels mitjans institucionals, legals i econòmics per sortir de la crisis sanitària i social provocats pel coronavirus. També la perjudica perquè s’oposa a que el poble català exerceixi el seu dret d’autodeterminació per configurar una Catalunya democràtica, lliure, solidària, independent.

2. Salvador Illa fracassa ja que Miquel Iceta es ministre perquè ha maniobrat per fer-lo fora del ministeri de Sanitat. I després d’una gestió ministerial desastrosa, Illa ha tornat a fracassar en el seu intent de ser president de la Generalitat, d’una Generalitat que el seu partit contribueix a descafeïnar amb la complicitat de la fiscalia i del sistema judicial i policial espanyol.

3. El fracassat Illa perjudica Catalunya perquè no accepta els resultats electorals. Les urnes, sí les urnes i no les enquestes manipulades per alguns mitjans de comunicació, han donat una clara victòria independentista. El 52 % dels vots emesos amb 74 escons: ER (33), Junts (32), CUP (9). Illa no accepta que el conjunt d’opcions unionistes, auto denominades constitucionalistes, han perdut. L’annexionisme espanyolista ha perdut una altra vegada.

4. Però Salvador Illa, fracassat com ministre i com presidenciable, es resisteix a apartar-se. Encara pretén que a Catalunya hi hagi un govern espanyolista depenen de la Moncloa i del que anomena, amb la complicitat de la seva premsa amiga ben subvencionada, govern “d’esquerres”.

5. Salvador Illa, Miquel Iceta, Pedro Sánchez i similars, però, no expliquen el que entenen per ser d’esquerres. Segons el PSOE, ser  d’esquerres es haver impulsat el terrible GAL i no es comprometen a no reactivar-ho. Ser d’esquerres es fer possible la repressió del 155. Ser d’esquerres es renunciar al federalisme i enfortir el centralisme de l’estat. Ser d’esquerres és ser el principal partit borbònic i juancarlista de l’Espanya postfranquista (franquisme’2021). Ser d’esquerres és compartir l’ultra espanyolisme de Sociedad Civil Catalana i elogiar el sentit d’estat de la benemèrita gent franquista de VOX. Ser d’esquerres és considerar normal un règim amb exiliats, presos i perseguits polítics catalans. Ser d’esquerres és quan Illa parla en espanyol al Parlament de Catalunya i no parla en català al Congreso i el Senado de Espanya perquè està prohibit. Ser d’esquerres és que la franquista “unidad de los hombres y las tierras de España” prevalgui sobre la Declaració Universal dels Drets Humans i els drets i les llibertats de totes les persones i de tots els pobles.

Comparteix aquesta entrada