Rebaixar sous a la corona, polítics, banquers, periodistes

240

1. Sí, ja estem en una altra època, econòmicament devastadora. Cal rebaixar el sou dels futbolistes, diuen per exemple. ¿I per què no rebaixar el sou a la família de la corona espanyola inclòs el campechano fugat, als polítics, a les cúpules de les entitats bancàries? ¿Per què no rebaixar el sou als periodistes, sobre tot als mes ben pagats, molts dels quals des de la seva poltrona es dediquen a donar lliçons de sacrifici i d’ètica… als altres?

2. Sí, seria interessant saber els detalls del rànquing salarial de tot l’equip.. del Barça, del Madrid, de… També seria interesant conèixer els detalls del rànquing salarial en el els mitjans de comunicació… dels públics…. i dels privats… alguns dels quals, oi que si?, estan fortament subvencionats per les administracions amb diner públic que prové de les butxaques exhaustes dels ciutadans. ¿Com es distribueix el volum d’aquestes subvencions als mitjans privats?… ¿Pagant be o molt be a les cúpules directives?.

3. Un altre apunt. Els patriotes espanyols, des del Govern PSOE/Podemos a VOX, haurien de rebaixar les despeses militars i d’armament (fabricació, compra, venda) per lliurar aquesta quantitat a un combat humanament mes noble. A la lluita contra el coronavirus, donant suport econòmic a la investigació, als malalts, al personal sanitari que treballa als centres mèdics i hospitalaris, des dels metges al personal de la neteja. Ho faràn? No. Perquè la patria y la unidad de los hombres y la tierra de España no es toca, segons el caudillo dictador del todo està atado y bien atado. 

Comparteix aquesta entrada