Confrontació democrática al federalisme bluf

461

1. Els president Quim Torra i Carles Puigdemont no son responsables de que el règim espanyol no sigui federal. La única responsabilitat recau en el PSOE de Felipe González, Alfonso Guerra, Pedro Sánchez, Miquel Iceta i similars. El PSOE no ha federat mai res ni des del Govern central, ni des de l’oposició, ni des de cap comunitat autònoma. El federalisme del PSOE és una paraula buida, un engany, un bluf.

2. Però els unionistes o annexionistes van dient que el culpable de tot és l’exiliat Puigdemont que preconitza la confrontació intel·ligent amb l’estat borbònic que està vinculat al campechano fugat o expulsat als Emirats Àrabs Units que no son democràtics i on es violen els drets humans. ¿Què és confrontació intel·ligent? La resposta es fàcil. La política democràtica i en llibertat és confrontació democràtica i pacífica.

3. Alguns casos de confrontació… L’ER de Pere Aragonés, el PSOE de Miquel Iceta, Podemos d’Ada Colau, el trifachito ultra de PP/VOV/Cs en liquidació cerquen la confrontació amb Junts de Carles Puigdemont.

4. La confrontació democràtica plantejada per Puigdemont està a les antípodes de les actuacions dels règims dictatorials i autoritaris. Aquests règims no democràtics dirigeixen la repressió institucional, governamental, política, judicial, policiaI. Impulsen la caverna mediàtica, la guerra bruta, les clavegueres de l’estat. Són règims amb exiliats, presos i perseguits polítics.

5. Conclusió. És intel·ligent que hi hagi una confrontació democràtica al federalisme bluf i a la repressió.

 

Comparteix aquesta entrada