De Felipe González, amb coronavirus nacionalista, a Felipe VI

251

Felipe González, aburgesat i adinerat, surt del seu silenci marginal per anunciar que, segons ell, el virus que acabarà amb tothom és el del nacionalisme. I Felipe VI ¿Pot quedar afectat pel coronavirus?

1. El monàrquic i l’exfederal Felipe González està infectat pel virus ultra nacionalista espanyol  com la gent de PP, CS, VOX, sectors del PSOE… i que no té res a veure amb el sobiranisme  democràtic i pacífic català. L’estat  de Gonzalez es greu perquè parla i actua com si ell no estigués contaminat. El seu estat s’agreuja encara més perquè dubta sobre quina medicina aplicar-se. Si una mena de GAL… Si la desinfecció preconitzada per José Borrell en un míting amb ultres celebrat a Barcelona… Si la fórmula màgica del ministre Juan Carlos Campos que és una una barreja de “lágrimas en los ojos, unidad patriotera y orgullo de ser españoles”. El que surt mal parat de tot plegat és Gabriel Rufián (ERC), elogiat pel nacionalista espanyol Felipe González.

2. De Felipe González a Felipe VI, fill de Juan Carlos, el de la Corina. El rei va anar fa pocs dies des del Palacio de la Zarzuela a la base de Retamares, en Pozuelo de Alarcón, seu del Mando de Operaciones. Anava protegit amb mascareta i guants blaus, Vestia uniforme de campanya. Planxat, ben net, sense pols al vestit.

3. Felipe VI es presenta ple de salut. Però… ¿què succeiria si quedés afectat pel coronavirus, al cap i a la fi es un home com un altre? Déu no ho vulgui! preguen els bons espanyols creients, escèptics, agnòstics, ateus… ¿Quin paper correspondria a Leticia, la reina, com ella es presenta als seus interlocutors? ¿Quin paper jugaria Leonor de Todos los Santos de Borbón y Ortiz, primogénita del rei i primera en la línea sucesoria de la Corona espanyola? Leonor, princesa d’Asturies (31/10/2005), cumplirá 15 anys el dia 31 del proper octubre. Quinze anyets.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada