L’Espanya infectada però unida no vol confinar territoris per salvar persones

407

Els partits espanyols (PSOE, PP, CS, VOX, també Podemos) estan d’acord a favor d’una Espanya unida encara que estigui infectada.

1. El president Quim Torra, maleït per l’espanyolada, demana el confinament de Catalunya com s’ha fet a Igualada i altres pobles de l’entorn. Es tracta de mantenir adequadament els serveis sanitaris i d’evitar que el coronavirus es propagui per dins i per fora del territori confinat. Ofereix la col·laboració solidaria del Govern de Catalunya. Com diu Laura Borras (JxCat): “Es tracta de confinar territoris per salvar persones”

2. El Govern espanyol, però, s’hi nega. No admet que hi hagi focus de virus amb especial intensitat en espais determinats. No vol parlar de territoris ni de fronteres. Només hi ha un territori, Espanya. El Govern espanyol és  contradiu i menteix un cop mes. S`ha vist obligat a tancar les fronteres amb França i Portugal.

3. I es que l’autoridad única “competente”, com s’ha autoproclamat Pedro Sánchez, és un incompetent en la lluita contra el coronavirus. Així es demostra cada dia amb el creixement constant de la pandèmia i l’increment alarmant del número de morts, sobretot a Madrid. La capital de l’estat i la Comunidad de Madrid també haurien de ser confinats per evitar la propagació incontrolada del virus letal. Però políticament no interessa perquè allà hi ha els palaus de la Zarzuela i de la Moncloa, el Congreso, el Senado, el Tribunal Suprem, el Tribunal Constitucional, els ministeris… I que la gent, enganyada pels media servils, que es foti

4. L’autoritat única «competente» (?) opta per gastar una gran quantitat de diners (quants?) en un desplegament militar enlloc de destinar-ho a les necessitats sanitàries i socials que són molt mes urgents.

5. Els líders (?) polítics espanyols, com Pedro Sánchez i Pablo Casado, recorden una sentència feixista dels anys 30 del segle XX: “Antes una España roja que una España rota”. Quasi un segle després ¡ai las!  ho transformen en “Antes una España infectada que una España rota”. Sí, Espanya infectada i unida. El “jefe” del PP fins i tot utilitza la pandèmia per reivindicar la “España eterna”. Dons no.  Ni Espanya eterna, ni Espanya mítica, ni Espanya militar, ni Espanya monàrquica, ni Espanya amb mando único “competente”, ni Espanya infectada. Els temps estan canviant a la península Ibérica!!!.

 

 

Comparteix aquesta entrada