Coronavirus. Suport de Ponsati als afectats i crítica al Govern espanyol  

281

El tuït “De Madrid al cielo” de Clara Ponsati, eurodiputada de JxCat, és crític amb la gestió del Govern espanyol en la crisi del coronavirus i es soidari  amb els afectats. Però el text ha estat tergiversat, i Ponsati ha optat per explicar-se amb un fil de tuits.

1. SOLIDARITAT CORDIAL AMB MADRID. Clara Ponsati mostra en el primer tuit la seva solidaritat cordial amb els madrilenys. “Tinc germanes vivint a Madrid. Ahir (diumenge) vaig esborrar una crítica sarcàstica indignada per la gestió de la crisi per part del Govern espanyol. Amb aquest fil m’excuso a la gent de bona fe que s’ha sentit ferida i responc a les interpretacions interessades”.

2. GESTIÓ GOVERNAMENTAL ESPANYOLA INACCEPTABLE. Ponsati exposa en tres tuïts les raons per les quals denuncia el Govern de Pedro Sánchez. “Es inacceptable que enlloc d’ordenar el confinament i aïllament total de les zones de mes risc, com han fet tots els països amb una situació semblant i fa el Govern català a Igualada, es dediquin a fer campanyes publicitàries de nacionalisme espanyol per lluitar contra un virus (…) Es inacceptable que no nomes no es confini Madrid sinó que es prohibeixi que els catalans puguem confinar-nos per tal de reduir la mobilitat i protegir-nos, que es el que fan tots els països sota criteri científic. Estem parlant de la nostra salut (…) El Govern espanyol… a) no deixa que els catalans puguem prendre mesures com Dinamarca o Portugal i b) exposa també a la seva pròpia gent treballadora, com hem vist amb les imatges del metro de Madrid absolutament ple de gent. Precisament per això, PP i VOX han aplaudit Sánchez”.

3. UN DESIG. L’eurodiputada catalana exposa un desig. “Espero que tots els mitjans que es van preocupar de recollir el meu tuït i de donar-li les interpretacions mes perverses, n’expliquin ara la intenció real”

4. SUPORT A CLARA PONSATI. Des del primer moment es va expressar des www.avantguarda.cat el reconeixement i la solidaritat amb l’eurodiputada. Clara Ponsati no es responsable del desastre i del número creixent de morts, sobretot a Madrid, degut al coronavirus. L’únic responsable és el que de forma, com a mínim autoritària, Pedro Sánchez s’autoproclama única autoritat “competente” per lluitar contra el virus. Ponsati te la valentia de denunciar-ho.

 

 

 

Comparteix aquesta entrada