Del Grup de Folk a la contracultura i l’Evangeli

519

Hi ha cristians que estan a favor de la Catalunya independent i cristians que en son crítics, però que col·laboren malgrat les seves diferències

1. Gabriel Jaraba. Periodista i doctor en Ciències de la Comunicació. Cristià. Públicament interessat en la maçoneria. Crític amb l’independentisme català. Partidari de la llibertat dels presos polítics.

 2. Autor de www.avantguarda.cat Periodista. Censurat a La Vanguardia. Cristià, o intenta ser-ho. Partidari d’una Catalunya democràtica, lliure, solidària, pacífica i sobirana, tan independent com Espanya. Partidari de l’alliberament dels exiliats i dels presos polítics.

 3. Aquestes son dues anotacions prèvies per donar a conèixer un missatge de Jaraba… “El pròxim 25 de gener a les 12 del migdia tindré l’honor de participar a una de les sessions de meditació que tenen lloc a la parròquia de Santa Anna, en el marc de l’Hospital de Campanya que té obert al centre de Barcelona per a acollir als ‘últims’, que com és sabut seran els primers. M’ha convidat el meu amic mossèn Xavier Morlans, company de quan el Grup de Folk, i podré conèixer a sor Lucía Caram. La meva participació és parlar uns minuts del tema ‘Què ens queda per fer als nascuts entorn del 1950?’. A alguns els semblarà estrany sentir-me parlar de contracultura i Evangeli, i a d’altres, veure com un ‘intel·lectual modern’ es confessa cristià; però del que m’interessa parlar és de l’Evangeli i perquè és, segons l’etimologia de la paraula, una ‘bona notícia’ per a mi. Als 70 anyets, els fans dels Beatles ja ens hem guanyat el dret de dir el que ens peti, i espero que algú agrairà la meva sinceritat”.

Dia 25 de gener, a les 12 h. Parròquia de Santa Anna, hospital de campanya. Carrer Santa Anna 29, tocant a plaça de Catalunya i Rambla de Canaletes.

 

Comparteix aquesta entrada