El PSOE d’Iceta fa de Ciudadanos, discrimina el català, dinamita la convivència

314

El PSOE d’Iceta vol la primacia de l’espanyol sobre el català

El PSOE de Miquel Iceta assumeix la tasca del fracassat Ciudadanos, discrimina el català i els catalanoparlants malgrat que aquesta discriminació lingüística dinamita la convivència.

1. EL CATALÀ SUPEDITAT A LA SUPREMACIA DE L’ESPANYOL. El PSOE d’Iceta vol un règim espanyol i una societat catalana en que el català i els catalanoparlants siguin una llengua i una ciutadania de segona, subordinada a la supremacia de l’espanyol. El català està prohibit al Congreso i al Senado. El català no existeix en l’aparell judicial (Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem, etcètera…), ni en les institucions (començant per la monarquia), ni en els àmbits de l’exèrcit i de la policia. El català està inutilitzat en les administracions, sobretot en l’estatal. El català te una presència miserable en el cinema, en el teatre, en els mitjans de comunicació espanyols (premsa, ràdio, televisió…) presents a Catalunya. Mentre, l’espanyol té un immens suport de tot tipus, inclòs l’econòmic, per part del Govern espanyol i de les seves institucions acadèmiques.

2. MAQUINÀRIA DESTRUCTIVA. El PSOE d’Iceta, servil amb el PSOE de Pedro Sánchez, posa en marxa aquesta maquinaria destructiva en el seu congrés de desembre. L’objectiu és liquidar el sistema educatiu i els mitjans de comunicació públics catalans d’una qualitat infinitament superior a l’escola i als media espanyols. Tot s’hi val en el seu intent  de guanyar un grapat de vots espanyolistes i monolingües espanyols. Pedro Sánchez i Miquel Iceta actuen com  dirigents i militants de PP i VOX.

3. UN 155 REPRESSOR DEL CATALÀ. L’actuació del PSOE del tàndem Pedro Sánchez/Miquel Iceta forma part d’un 155 repressor de la llengua i la cultura catalanes. Aquest és un motiu més per tal que ERC, JxCat i CUP es malfiïn del candidat Pedro Sánchez. No mereix cap credibilitat ni política ni personal.

Comparteix aquesta entrada