Pedro i Pablo fan trampa i la feina  bruta d’Aznar

405

Pedro Sánchez (PSOE) i Pablo Iglesias (Podemos) fan trampa i la guerra bruta de José Maria Aznar en el preacord de Govern que han signat.

1. PEDRO I PABLO VULNEREN LA CONSTITUCIÓ. Sánchez i Iglesias fan trampa quan en el punt nové del seu acord diuen que “es fomentarà el diàleg  a Catalunya (…) dins la Constitució”. Però PSOE i Podemos violen la Constitució quan no compleixen el seu article 10.2. És aquest: “Les normes relatives als drets fonamentals i a les llibertats que la Constitució reconeix s’interpretaran de conformitat amb la Declaració Universal de Drets Humans i els tractats i acords internacionals sobre les mateixes matèries ratificades per Espanya”.

a/ L’AUTODETERMINACIÓ ÉS CONSTITUCIONAL. La Constitució ha de ser interpretada i aplicada segons aquesta Declaració i aquests tractats. Es un deure, no merament facultatiu.

b/ Aquesta Declaració i aquests tractats promouen i defensen el dret d’autodeterminació.

c/ Dialogar dins la Constitució implica parlar també del dret d’autodeterminació.

2. PEDRO, PABLO, AZNAR. La violació que Pedro i Pablo fan de la Constitució  es degut a que realitzen la feina bruta de José Maria Aznar. El punt nové del preacord de govern PSOE/Podemos segueix les plantejaments de FAES ((Función para el Análisis y los Estudios Sociales) que presideix Aznar.

a/ Pedro, Pablo i Aznar parlen de convivència trencada a Catalunya, però no diuen que la convivència on s’ha trencat és a Espanya on el feixisme de VOX es creixent, no a Catalunya que té una presència marginal.

b/ Pedro, Pablo i Aznar no diuen que si la convivència queda afectada a Catalunya es degut a la repressió institucional, política, econòmica judicial, policial i mediàtica a que el poble català  es sotmès.

3. COINCIDÉNCIES ENTRE PEDRO, PABLO, AZNAR, VOX. El fet és que es produeixen moltes coincidències entre Pedro, Pablo, Aznar i Vox amb el comú denominador de l’espanyolitat més casposa i decimonnònica.

a/ Son monàrquics, De la monarquia imposada pel dictador Francisco Franco en la persona de Juan Carlos I, pare de Felipe VI i avi d’Eleonar mi Sofia.

b/ Pedro, Pablo, Aznar, Vox assumeixen el lema franquista de l’Espanya “una, grande y libre”

c/ Pedro, Pablo, Aznar i Vox tracten als exiliats, presos i perseguits polítics catalans con uns malfactors violents malgrat que les tribunals europeus diuen tot el contrari.

d) Pedro, Pablo, Aznar i VOX estan en contra del reconeixement nacional de Catalunya, del referèndum i de la amnistia.

e/ Pedro, Pablo, Aznar i VOX no desmantellen les clavegueres de l’estat, ni la pràctica de la guerra bruta, ni condemnen el terrorisme d’Estat dels GAL.

4. POSTURA CONJUNTA DEL SOBIRANISME. La conclusió és que es més necessàra que mai una postura conjunta sobiranista  d’ERC, JxCat i les CUP en les diverses institucions i en el carrer.

  

Comparteix aquesta entrada